Αθλητισμός|06.11.2022 18:23

Premier League: Θρίαμβος της Άστον Βίλα επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντεμπούτο του Έμερι - Εντυπωσιάζει η Νιούκαστλ

Newsroom

Η πρώτη μέρα στη δουλειά για τον Ουνάι Έμερι ήταν κάτι περισσότερο από ιδανική. Ο Ισπανός τεχνικός επέστρεψε στην Premier League για λογαριασμό της Άστον Βίλα και στην παρθενική του παρουσία στον πάγκο των Χωριατών πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1.

Η Βίλα ήταν καταιγιστική στο ξεκίνημα του ματς σκοράροντας δύο γκολ στο 7' με τον Μπέιλι και στο 11' με τον Ντιν και παρά το γεγονός ότι ο Λουκ Σο μείωσε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου για το 2-1, στο 49' ο Ράμσεϊ διαμόρφωνσε το τελικό 3-1 που προσγείωσε και πάλι απότομα τη Γιουνάιτεντ που είχε βασικό τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Την ίδια ώρα η Νιούκαστλ ήταν εντυπωσιακή επικρατώντας 1-4 της Σαουθάμπτον στο Σεντ Μέρις και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Αλμιρόν στο 35', ο Γουντ στο 58', ο Γουίλοκ στο 62' και ο Γκιμαράες στο 91' οδήγησαν τις Καρακάξες στον θρίαμβο, ενώ για τους Άγιους μείωσε στο 89' ο Περό.

Τέλος η Κρίσταλ Πάλας πέτυχε μεγάλη νίκη στην έδρα της Γουέστ Χαμ με 2-1. Τα Σφυριά άνοιξαν το σκορ με τον Μπενιαράμα στο 20' αλλά ο Ζαχά στο 41' και ο Ολίσε στο 94' διαμόρφωσαν τη μεγάλη ανατροπή.

Premier LeagueΓουέστ ΧαμΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντΝιούκαστλΆστον Βίλα