Αθλητισμός|06.11.2022 17:29

Χαμός στα social media με τον «μαγικό ζωμό» του Νόβακ Τζόκοβιτς - Τι κρύβουν οι συνεργάτες του;

Newsroom

Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει στα social media ένα βίντεο που δείχνει την ομάδα του Νόβακ Τζόκοβιτς να ετοιμάζει στις εξέδρες του Μπερσί στο Παρίσι και να δίνει στον κορυφαίο Σέρβο τενίστα, ένα ισοτονικό ποτό κατά τη διάρκεια του τελικού του Paris Masters απέναντι στον Δανό Χόλγκερ Ρούνε.

Εκείνο το οποίο καθιστά «ύποπτη» τη διαδικασία είναι ο τρόπος που λειτουργεί η ομάδα του Τζόκοβιτς στην εξέδρα όταν αντιλαμβάνεται ότι κάποιος τραβάει σε βίντεο τη στιγμή της προετοιμασίας του ποτού. Ο φυσιοθεραπευτής του Τζόκοβιτς αρχίζει να φτιάχνει το ειδικό ποτό και μόλις οι υπόλοιποι της ομάδας του Νόλε αντιλαμβάνονται ότι... παρακολουθούνται, δημιουργούν ένα «τείχος» γύρω απ' τον φυσιοθεραπευτή θέλοντας κάτι να κρύψουν. 

Η αλήθεια είναι ότι συνηθίζεται οι παίκτες να λαμβάνουν μπουκάλια με ισοτονικά κατά τη διάρκεια των αγώνων, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση εκείνο που προκάλεσε τις συζητήσεις στο διαδίκτυο αλλά και στα διεθνή ΜΜΕ είναι η μυστικοπάθεια των συνεργατών του Τζόκοβιτς και ο... συνωμοτικός τρόπος που κινούνται.

Εικάζεται πάντως ότι το πιθανότερο είναι να ήθελαν να μην αποκαλυφθεί η μάρκα του ισοτονικού ποτού που χρησιμοποίησαν καθώς δεν επιτρέπεται η διαφήμιση στα τουρνουά εκτός κι αν πρόκειται για χορηγό. Σημειωτέον ότι κατά το πρόσφατο παρελθόν στη διάρκεια του Wimbledon ο Τζόκοβιτς, ερωτηθείς για το τι πίνει απάντησε με χιούμορ: «Μαγικό ζωμό»!

Νόβακ ΤζόκοβιτςΤένις