Αθλητισμός|06.11.2022 20:29

Premier League: Με υπογραφή Σαλάχ η μεγάλη νίκη της Λίβερπουλ επί της Τότεναμ στο Λονδίνο

Newsroom

Σπουδαία νίκησε πέτυχε η Λίβερπουλ στην έδρα της Τότεναμ με αποτέλεσμα να πάρει βαθιά βαθμολογική αλλά και αγωνιστική ανάσα. Ωστόσο έχει ακόμα να καλύψει αρκετό δρόμο μέχρι να πλησιάσει στην τετράδα της Premier League που προσφέρει το εισιτήριο για το Champions League.

Οι Κόκκινοι του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησαν 2-1 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μοχάμεντ Σαλάχ ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Η Λίβερπουλ έφτασε τους 19 βαθμούς αλλά απέχει επτά απ' την τέταρτη Τότεναμ, που έχει ένα ματς περισσότερο. Ακόμα πιο μακριά βεβαίως βρίσκεται η Άρσεναλ (+15) και η Μάντσεστερ Σίτι (+13).

Η Λίβερπουλ θύμισε την παλιά καλή Λίβερπουλ στην Premier League. Μπήκε στο γήπεδο και κυριάρχησε της Τότεναμ παίρνοντας προβάδισμα από νωρίς στο παιχνίδι με τον Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος άνοιξε το σκορ στο 11' και διπλασίασε τα προσωπικά αλλά και τα γκολ της ομάδας του στο 40' για το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο η Τότεναμ βελτιώθηκε και πίεσε αρκετά, μείωσε με τον Κέιν στο 70' αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

ΛίβερπουλΤότεναμPremier League