Βρέντζος: «Να αποχωρήσει απ' το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός»
NewsroomΓια ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που διοικείται από ένα «φασιστικό παρακράτος» μίλησε το υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο που έληξε ισόπαλο (1-1). Μάλιστα τόνισε ότι η πρότασή του είναι να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός απ' το πρωτάθλημα για να διεκδικήσει την κάθαρση στα δικαστήρια!
Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη και μέλος του ΔΣ του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, μιλώντας στην Cosmote TV: «Αυτό που είναι ξεκάθαρο και αναδείχθηκε είναι πως το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία. Η ανοχή μας στην ανομία τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου»
- Το κατά Άδωνι «σύγχρονο» εργοστάσιο της Βιολάντα, ο Αυγενάκης ως πρόεδρος Αναπτυξιακής στο Ηράκλειο και η «σφήνα» της ΝΔ στα συνεδριακά του ΠΑΣΟΚ
- «Οι ψυχές θα μείνουν για πάντα εδώ»: Οι συγκλονιστικές στιγμές στην Τούμπα για τα αδικοχαμένα «αετόπουλα» και το τελευταίο «αντίο»
- Πως «διαβάζει» τις δημοσκοπήσεις η κυβέρνηση - Τι δείχνουν τα ψιλά γράμματα των μετρήσεων
- Κραυγή αγωνίας της δημάρχου Γαύδου στο ethnos.gr: «Είμαστε αποκλεισμένοι χωρίς πλοίο, χρειαζόμαστε φάρμακα και τρόφιμα»