Αθλητισμός|08.11.2022 20:04

Ολυμπιακός: Ξανά εκτός αποστολής ο Μαρσέλο αν και δηλώνει έτοιμος!

Newsroom

Ήρθε ως μεταγραφική «βόμβα» αλλά εξελίσσεται σε μέγα φιάσκο για τον Ολυμπιακό. Παρότι ο σούπερ σταρ Μαρσέλο δηλώνει ετοιμοπόλεμος, ο Μίτσελ τον αφήνει εκτός αποστολής και δεν τον υπολογίζει ούτε για το ματς με τον Λεβαδειακό

Μάλιστα δεδομένου ότι απουσιάζει απ' την αποστολή ο βασικός και αναντικατάστατος αριστερός μπακ της ομάδας Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, γίνεται αντιληπτό ότι κάτι συμβαίνει με τον Μαρσέλο, ο οποίος δεν υπολογίζεται ούτε για αναπληρωματικός στην παρούσα φάση! Ο ίδιος πάντως παραμονές του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου επίσης κόπηκε απ' την αποστολή, δήλωσε ότι είναι έτοιμος αγωνιστικά. Πέραν των Μαρσέλο και Ρέαμπτσιουκ, εκτός αποστολής έμειναν και οι: Ουί Τζο, Τζολάκης, Βρσάλικο, Γκάρι Ροντρίγκες, Σισέ και Ουσεϊνού Μπα. Αντιθέτως, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Ντορόν Λάιντνερ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος και Βρουσάι.

ΟλυμπιακόςΜίτσελΜαρσέλο