Αθλητισμός|10.11.2022 07:49

Super League, Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 0-1: Καθάρισε ο... ξεχασμένος Ανδρούτσος στη Λιβαδειά πριν απ' το ντέρμπι με ΑΕΚ

Newsroom

Έχοντας αποκτήσει καλή ψυχολογία μετά τη θετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα απ' την έδρα του Λεβαδειακού. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0 στη Λιβαδειά αν και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να τελειώσουν νωρίτερα και με ευρύτερο σκορ το ματς.

Το νικητήριο γκολ ήρθε από έναν παίκτη που το προηγούμενο διάστημα ήταν... ξεχασμένος και χαμένος μέσα στους τόσους παίκτες που έχουν στο ρόστερ τους οι Πειραιώτες. Στο 40' ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος έπαιξε μόλις για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα εφέτος, σκόραρε για το 0-1 έπειτα από σέντρα του Χάμες και κεφαλιά του Μασούρα.

Στο β' ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε, ο Λεβαδειακός έγινε πιο απειλητικός και προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Παράλληλα, όμως και οι Ερυθρόλευκοι είχαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες δίχως όμως να σκοράρουν για δεύτερη φορά. Πλέον επικεντρώνονται στο ντέρμπι με την ΑΕΚ που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 13/11 στο Γ. Καραϊσκάκης.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ (85' Τσιριγώτης), Βήχος, Βινίσιους, Σκβάρκα (46' Γιαννιώτας), Πέτρε (46' Δούμτσιος), Βρακάς, Λιάγκας (39' Τζημόπουλος), Νίκας, Τσάπρας.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ανδρούτσος (76' Άβιλα), Ρέτσος, Ντόη, Βρουσάι, Ίνμπομ Χουάνγκ, Εμβιλά, Χάμες Ροντρίγκες (83' Σαμασέκου), Μπιέλ (83' Φορτούνης), Μασούρας (76' Μπόουλερ), Ελ Αραμπί (64' Μπακαμπού).

Βαθμολογία

ΛεβαδειακόςSuperLeagueΟλυμπιακός