Αθλητισμός|10.11.2022 07:55

Super League, Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 0-1: Ενδέκατη νίκη στο πρωτάθλημα με Ιωαννίδη

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και διατήρησε τη διαφορά του απ' τους διώκτες του. Οι Πράσινοι επικράτησαν 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και έμειναν στο +6 απ' τη δεύτερη ΑΕΚ και στο +10 απ' τον Ολυμπιακό που επίσης νίκησαν για τη 12η αγωνιστική της Super League. Το Τριφύλλι πανηγύρισε την ενδέκατη νίκη του στη σεζόν σε δώδεκα ματς και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Ατρόμητο για την τελευταία αγωνιστική του α' γύρου.

Πάντως αγχώθηκε αρκετά απέναντι στην ομάδα του πρώην «πράσινου» κόουτς Γιάννη Αναστασίου καθώς χρειάστηκε ένα γκολ στο 78' απ' τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος ήρθε απ' τον πάγκο δύο λεπτά νωρίτερα και λύτρωσε την ομάδα του, όπως είχε κάνει και προ ημερών στο ντέρμπι κερδίζοντας το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε το Τριφύλλι.

Οι Πράσινοι ήταν ανώτεροι, είχαν ευκαιρίες αλλά δυσκολεύτηκαν να βρουν το γκολ. Όπως επίσης αγχώθηκαν και στο φινάλε καθώς στα τελευταία λεπτά ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι με τον Καρέλη.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδώριδης (75'Χουχούμης) , Μλάντεν (75' Μάρτσενσον), Φλόρες, Ντιας (75' Κολοβός), Μόρσεϊ (85' Καρέλης), Σενγκέλια (61' Νταγκό), Πέδρο.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ (90+1' Γκανέα), Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Κώτσιρας, Κουρμπέλης (75' Βαγιαννίδης), Πέρεθ, Βέρμπιτς (75' Ιωαννίδης), Τσέριν, Μπερνάρ (90+1'Σάρλια), Σπόραρ (85' Τσοκάι).

Βαθμολογία

ΠαναθηναϊκόςSuperLeagueΠαναιτωλικός