Αθλητισμός|10.11.2022 07:47

Τσιτσιπάς - Σάκκαρη: Θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για την Εθνική Ελλάδας στην Αυστραλία

Newsroom

Η είδηση πως η Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί με τα υπόλοιπα αστέρια της νέας γενιάς του ελληνικού τένις σκόρπισε ενθουσιασμό στους ομογενείς της Αυστραλίας.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε αργά χθες βράδυ με τον Τσιτσιπά και την Σάκκαρη να επιβεβαιώνουν την πρόσθεση τους πως θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για την Εθνική Ελλάδας που θα αγωνιστεί μεικτό τουρνουά United Cup που θα γίνει στην Αυστραλία στις 29 Δεκεμβρίου 2022.

Στην ελληνική ομάδα θα συμμετάσχουν επίσης ο Μιχαήλ Περβολαράκης, ο Στέφανος Σακελλαρίδης, ο Πέτρος Τσιτσιπάς, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Σαπφώ Σακελλαρίδη.

Θα συμμετάσχουν ομάδες της οικοδέσποινας Αυστραλίας με πρώτο και καλύτερος τον Νικ Κύργιο, τον Άλεξ ντε Μινόρ και την Άιλα Τομλιάνοβιτς. Δήλωσαν συμμετοχή ομάδες από την Πολωνία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ισπανία, την Ιταλία και τη Γαλλία που θα είναι και επικεφαλής στη διοργάνωση των 18 ομάδων, η οποία θα διεξαχθεί στο Σίδνεϊ, στο Μπρίσμπεϊν και στο Περθ. Η Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης γυναικών Ίγκα Σβιόντεκ θα ηγηθεί της πολωνικής ομάδας, ενώ ο 22 φορές νικητής του slam Ραφαέλ Ναδάλ θα αγωνιστεί με την Ισπανία.

Μαρία ΣάκκαρηΤένιςΣτέφανος ΤσιτσιπάςΡάφαελ ΝαδάλΑυστραλία