Αθλητισμός|10.11.2022 21:15

«Τρένο» ο Βόλος με διπλό χτύπημα Οζέγκοβιτς - Έπιασε τον Ολυμπιακό στην 3η θέση

Newsroom

Η εντυπωσιακή πορεία του Βόλου στη Super League συνεχίζεται. Η θεσσαλική ομάδα επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ανέβηκε ξανά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου με ένα ξέσπασμα στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, πέτυχε δύο γκολ με εκτελεστή τον εξαιρετικό Οζέγκοβιτς και πήρε σημαντικό προβάδισμα, το οποίο διατήρησε μέχρι τέλους, παρά το γεγονός ότι ο Άγιαξ της Ηπείρου όχι μόνο μείωσε το σκορ αλλά πίεσε ασφυκτικά στο τελευταίο δεκάλεπτο για να ισοφαρίσει.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κλειστό σε αντίθεση με το δεύτερο που παίχτηκε πιο γρήγορο και πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Στο 47' ο Λούνα έβγαλε ωραία σέντρα και ο Οζέγκοβιτς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα αιφνιδιάστηκε και δέχθηκε ένα δεύτερο γκολ στο 55'. Ο Παντελάκης απέτυχε να διώξει και ο Οζέγκοβιτς, που πάτησε περιοχή, έγραψε το 2-0 με σουτ φτάνοντας τα πέντε τέρματα στη Super League.

Στο 82' ο Μορέιρα έστρωσε για τον Μπάλαν, ο οποίος απέφυγε τον Κλέιμαν και σούταρε σε κενή εστία, μειώνοντας σε 2-1 για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που είχε τεράστια ευκαιρία στο 91' για να ισοφαρίσει. Ωστόσο, η κεφαλιά του Παμλίδη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κλέιμαν.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης (9' Μεταξάς), Μπαριέντος, Μεθκίδα (46' Νοκιέρ), Π. Φερνάντες (80' Κούτσιας), Οζέγκοβιτς (86' Β. Φερνάντεθ), Ντέλετιτς (86' Πίρινεν).

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Μπαγκαλιάνης, Πήλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος (64' Μπαλάν), Τζίμας, Μέντες, Ροσέρο, Παμλίδης.

SuperLeagueΠΑΣ ΓιάννιναΒόλος ΝΠΣ