Αθλητισμός|10.11.2022 22:40

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Νίκος Παππάς και κλείνει την καριέρα του στα «πράσινα»

Newsroom

Ο Νίκος Παππάς επιστρέφει στον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος προπονείται απ' τον Αύγουστο με τους Πράσινους, θα... ενεργοποιηθεί και θα πάρει θέση στο ρόστερ του Τριφυλλιού προκειμένου να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του.

Ο 32χρονος παίκτης, ο οποίος αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό το διάστημα 2013-2020, επιστρέφει και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής το επόμενο διάστημα αφού συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Παππάς ήθελε να αγωνιστεί ξανά με τα πράσινα και ύστερα από επικοινωνία που είχε με τον Αργύρη Πεδουλάκη, ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Ντέγιαν Ράντονιτς ύστερα από μια διετία μακριά από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Από τον περασμένο Αύγουστο ο έμπειρος σκόρερ προπονείτο κανονικά με το Τριφύλλι έχοντας ενσωματωθεί πλήρως στο ρόστερ του Μαυροβούνιου τεχνικού. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, όπως είχε κάνει και σε ανάλογες περιπτώσεις αθλητών στο παρελθόν, θέλησε να του δώσει την ευκαιρία να ολοκληρώσει την καριέρα του με τη φανέλα της ομάδας που αγάπησε, τιμώντας το «δέσιμο» που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο πέντε φορές πρωταθλητής Ελλάδας με το Τριφύλλι προπονήθηκε και την παραμονή του αγώνα με την Μπασκόνια (11/11, 21.30) και το επόμενο διάστημα είναι πιθανό να πάρει και χρόνο συμμετοχής σε κάποιο παιχνίδι, όποτε ο προπονητής της ομάδας το κρίνει σκόπιμο.

ΠαναθηναϊκόςΝίκος Παππάς