Αθλητισμός|16.11.2022 19:00
Μάλτα-Ελλάδα: Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου αύριο Πέμπτη 17/11 στις 19:00, αποκλειστικά από το ΕΘΝΟΣ και την υβριδική τηλεόραση του OPEN
Newsroom51 ημέρες ύστερα από την επιτυχημένη ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της στο Nations League, όπου τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.
Την Πέμπτη 17/11/22 το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Γκουστάβο Πογέτ αντιμετωπίζει τη Μάλτα στο στάδιο Ta’ Qali σε ένα διεθνές φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του EURO 2024, που ξεκινούν τον Μάρτιο, όπου η Ελλάδα συμμετέχει σε έναν απαιτητικό όμιλο μαζί με Ολλανδία, Γαλλία, Ιρλανδία και Γιβραλτάρ.
Μάλτα-Ελλάδα την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα σε απευθείας μετάδοση από την Υβριδική τηλεόραση του OPEN και το ethnos.gr σε περιγραφή του Γρηγόρη Ατρείδη.
Ο player θα ανοίξει αυτόματα με την έναρξη της προβολής.
Διαβάστε ακόμη
- Αγροτική πανστρατιά στη Νίκαια: Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα στη σύσκεψη των μπλόκων - «Είμαστε όλοι μαζί, δεν πάμε στο Μαξίμου για τσάι»
- Αποκάλυψη BBC για τα «μωρά των Βίκινγκ»: Βιομηχανία 2 δισ. δολαρίων πίσω από τον Δανό δότη σπέρματος
- Αποζημίωση 40 εκατ. από την Johnson & Johnson: Δικαιώθηκαν γυναίκες για το καρκινογόνο βρεφικό ταλκ
- Κύπρος: 23χρονος κρατούμενος έβαλε τέλος στη ζωή του - «Βαρόνοι» των Κεντρικών Φυλακών τον χρησιμοποιούσαν ως σκλάβο