Αθλητισμός|16.11.2022 17:43

ΠΑΟΚ: Ανακατατάξεις στη διοίκηση της ΠΑΕ - Β΄Αντιπρόεδρος ο Άγγελος Αναστασιάδης με στόχευση το νέο αθλητικό κέντρο

Newsroom

Σημαντική αναδιάρθρωση έγινε στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από την οποία προέκυψαν αλλαγές. Συγκεκριμένα, αποχώρησαν οι Γιώργης Σαββίδης, Artur Davidyan, Τρύφων Κούκιος και Ευάγγελος Χρυσοχόος (διατηρεί πλήρως τα καθήκοντά του ως Εμπορικός Διευθυντής και τον ρόλο του αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου) και αντί αυτών, εισέρχονται στο ΔΣ οι κ.κ. Άγγελος Αναστασιάδης, έχοντας τον ρόλο του Β' Αντιπροέδρου, υπεύθυνου για το project του νέου αθλητικού κέντρου, Περικλής Παπαδόπουλος (υπεύθυνος ιατρικών θεμάτων), Βασίλης Χατζηαποστόλου (συντονιστής δικτύου συνεργατών) και Δημήτρης Μουτσάκης (project manager Νέας Τούμπας).

Κάτι που σημαίνει πως το νέο ΔΣ, το οποίο και θα επικυρωθεί στην τακτική ΓΣ του Δεκεμβρίου, διαμορφώνεται ως εξής:

  • - ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ
  • - Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ
  • - Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
  • - ΜΕΛΗ: MARIA GONCHAROVA, ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΥΤΣΑΚΗ

Πώς οδηγήθηκε στην επιλογή Αναστασιάδη

Η επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη αποτέλεσε μία προσωπική επιλογή του Ιβάν Σαββίδη, με τους δύο άνδρες να διατηρούν μία καλή σχέση που δεν διαταράχθηκε στην πορεία των ετών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA, ο ρόλος του Άγγελου Αναστασιάδη δεν θα έχει σχέση με το ποδοσφαιρικό κομμάτι της ανδρικής ομάδας, όντας μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ, αλλά αναμένεται να ασχοληθεί εκτενώς με το project που αφορά το νέο αθλητικό κέντρο στην Θέρμη. Ήδη ο Ιβάν Σαββίδης του έχει αναθέσει συνομιλίες με τον Δήμαρχο Θέρμης δεδομένης της επιθυμίας του Δικεφάλου να «μετακομίσει» εκεί, έχοντας ξεκινήσει τις προεργασίες.

Σαφώς στην απόφαση Σαββίδη έπαιξε ρόλο και η σχέση που έχει αναπτύξει με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος είχε μόνιμα επαφή μαζί του, όντας προσωπικός συνομιλητής του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η σχέση Σαββίδη - Αναστασιάδη δεν διαταράχθηκε ποτέ, σημειώνουν όσοι τους γνωρίζουν καλά, ακόμη και στην θητεία του 69χρονου τεχνικού στον ΠΑΟΚ ως προπονητής.

ΠΑΟΚΑγγελος Αναστασιάδης