Αθλητισμός|22.11.2022 19:41

Τέλος ο Κριστιάνο Ρονάλντο απ' τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Newsroom

Παρελθόν αποτελεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Μετά την εκρηκτική συνέντευξη που παραχώρησε στον Πιρς Μόργκαν ρίχνοντας ευθείες βολές προς τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας Έρικ Τεν Χάγκ, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν βέβαιο ότι δεν θα συνεχίσει. Κάτι που έγινε πράξη...

Άλλωστε ο ίδιος ήταν εκείνος που επιδίωξε να έρθει το διαζύγιο, το οποίο θα είναι συναινετικό. Οι Κόκκινοι Διάβολοι εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιούν την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Παράλληλα, δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον CR7 για την προσφορά τους στο σύλλογο, όπου συνολικά πέτυχε 145 γκολ σε 346 ματς.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοινή συναινέσει, με άμεση ισχύ. Ο σύλλογος τον ευχαριστεί για την τεράστια συνεισφορά του σε δύο θητείες στο Old Trafford, σκοράροντας 145 γκολ σε 346 εμφανίσεις και εύχεται σε αυτόν και την οικογένειά του τα καλύτερα καλή συνέχεια. Όλοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένουν συγκεντρωμένοι στο να συνεχίσουν την πρόοδο της ομάδας υπό τον Έρικ Τεν Χαγκ και να συνεργαστούν για να πετύχουν στο γήπεδο» ανέφερε η ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι ο Κριστιάνο τράβηξε στα άκρα το σχοινί βγάζοντας την ομάδα στη... σέντρα, η Γιουνάιτεντ δεν θέλησε να συνεχίσει τη διαμάχη και προχώρησε στη λύση του συμβολαίου του. Πλέον το ερώτημα που εγείρεται και θα απασχολήσει την ποδοσφαιρική κοινότητα το επόμενο διάστημα είναι η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του ο CR7 από την 1η Ιανουαρίου...

Κριστιάνο: «Ήταν η κατάλληλη ώρα»

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκανε μία σύντομη τοποθέτηση, μέσω γραπτής δήλωσης που μοίρασε στον βρετανικό Τύπο, τονίζοντας πως ήταν η ώρα για να ψάξει για μία νέα πρόκληση. Ο CR7 ανέφερε ακόμα πως θα αγαπάει πάντα τη Γιουνάιτεντ και τους οπαδούς της και ευχήθηκε στο κλαμπ κάθε επιτυχία για το μέλλον.

«Μετά από συζητήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφωνήσαμε από κοινού να λύσουμε πρόωρα τη συνεργασία μας. Αγαπώ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους οπαδούς της, αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Ωστόσο, νιώθω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να ψάξω μία νέα πρόκληση. Εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία για το υπόλοιπο της σεζόν και για το μέλλον» ανέφερε στη δήλωσή του ο 37χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Premier LeagueΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντΚριστιάνο Ρονάλντο