Αθλητισμός|24.02.2019 17:04

Super League: Ο ψυχωμένος Πανιώνιος νίκησε τον αναιμικό Παναθηναϊκό

Newsroom

Ο ψυχωμένος Πανιώνιος νίκησε με 2-0 τον αναιμικό Παναθηναικό. Οι Πράσινοι φωνάζουν δικαίως για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 3 λεπτό και ενώ το ματς βρισκόταν στο 0-0. Υστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μπουζούκη, ο Ντουρμισάι πήρε αγκαλιά τον Κουρμπέλη και τον έριξε κάτω, αλλά ο Κουμπαράκης δεν έδωσε την εσχάτη των ποινών. 

Το σκορ άνοιξε στο 10 λεπτό ο Σπιριντόνοβιτς. Ο Ντουρμισάι κουβάλησε την μπάλα, ο Άρτσε έδωσε στον Αυστριακό και εκείνος νίκησε τον Διούδη. Η πρώτη ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήρθε στο 15' λεπτό όταν ο Κοτνικ έχασε τη μπάλα από τα χέρια του αλλά ο επερχόμενος Μακέντα δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός απείλησε ξανά με τον Ιταλό επιθετικό χωρίς αποτέλεσμα. Λίγο μετά ο Κάτσε πήρε τη μπάλα, έπειτα από γύρισμα από αριστερά, έκανε το σουτ όμως σταμάτησε στα σώματα. Στο 27΄λεπτό ο Διούδης πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση σε προσπάθεια του Ντουρμισάι.

Το ημίχρονο έκλεισε με τον Πανιώνιο να προηγείται με 1-0. Στην επανάληψη οι Κυανέρυθροι δημιούργησαν την πρώτη τους φάση με τον Άρτσε να σουτάρει και να μπλοκάρει ο Διούδης. Λίγο αργότερα ο Διούδης πραγματοποίησε δεύτερη εξαιρετική απόκρουση σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντουρμισάι.

Στο 56΄λεπτό οι παίκτες του Άκη Μάντζιου διπλασίασαν τα τέρματα τους με σκόρερ τον Σταυρόπουλο. Ο Μακέντα απείλησε στο 59΄ τον Κότνικ χωρίς αποτέλεσμα. Το 2-0 παρέμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Υστερα από αυτή τη νίκη ο Πανιώνιος ανέβηκε από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας ενώ ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην 6η θέση της Super League.

Οι συνθέσεις

Πανιώνιος (4-2-3-1): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Κότσιτς, Μανιάτης (79’ Μπανανά), Κόρμπος, Μασούρας, Άρτσε (88’ Μπουμάλ), Σπιριντόνοβιτς (72’ Τσιλούλης), Ντουρμισάι. 

Παναθηναϊκός (4-1-4-1): Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης (83’ Δώνης), Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (61’ Βέργος), Κάτσε (73’ Μουνιέ), Μπουζούκης, Άλτμαν, Μακέντα. 

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης). 

ΠαναθηναϊκόςΠανιώνιοςSuper League 1