Αθλητισμός|28.11.2022 11:52

Μπουνιές, καρατιές και γενική σύρραξη στο Ζενίτ - Σπαρτάκ Μόσχας - Και λίγες ήταν οι έξι κόκκινες που μοίρασε ο διαιτητής!

Newsroom

Πολλές φορές οι παίκτες χάνουν την ψυχραιμία τους κατά τη διάρκεια των αγώνων, κάποιες φορές ανταλλάσουν μερικές κουβέντες ή πέφτουν και μερικές «ψιλές» αλλά αυτό που συνέβη στο ντέρμπι του ρωσικού Κυπέλλου μεταξύ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και της Σπαρτάκ Μόσχας δεν έχει προηγούμενο.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης κι ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο (0-0) ο Κολομβιανός Μπάριος της Ζενίτ και ο Ολλανδός Πρόμες της Σπαρτάκ είχαν έναν πολύ έντονο διαπληκτισμό που εξελίχθηκε γρήγορα σε γενική σύρραξη. Και αυτό διότι αντί οι υπόλοιποι παίκτες να σπεύσουν για να τους χωρίσουν, έτρεξαν με ακόμα πιο άγριες διαθέσεις. Ο Βραζιλιάνος Ροντρίγκο της Ζενίτ μπήκε στη μάχη με... καρατιές, ενώ ο Τζαμαϊκανός Νίκολσον της Σπαρτάκ απάντησε με δύο τρομερές γροθιές στο πρόσωπο του Ροντρίγκο.

Ο διαιτητής με το ένα χέρι μοίραζε κόκκινες κάρτες και με το άλλο προσπαθούσε να χωρίσει τους εξαγριωμένους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο η σύρραξη πλέον είχε γενικευτεί καθώς στο... ρινγκ μπήκαν και οι πάγκοι των δύο ομάδων που επίσης έσπευσαν με άγριες διαθέσεις με αποτέλεσμα να καταγραφούν αμέτρητες γροθιές και κλοτσιές εκατέρωθεν!

Το επεισόδιο κράτησε περίπου ένα λεπτό και ο διαιτητής τελικά έβγαλε μόλις έξι κόκκινες κάρτες, τρεις για κάθε ομάδες, οι οποίες όμως και λίγες ήταν. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου η Ζενίτ επικράτησε 4-2 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Είναι βέβαιο πάντως πως κανείς δεν θα μνημονεύει αυτό το παιχνίδι για το ποδόσφαιρο που παίχτηκε...

επεισόδιαΖενίτ Αγίας ΠετρούποληςΡωσία