Αθλητισμός|24.02.2019 21:59

Super League: Ο Αρης σταμάτησε τον ΠΑΟΚ με γκολ οφσάιντ στο 85'

Newsroom

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.  O εξαιρετικός Άρης υποχρέωσε τον κακό ΠΑΟΚ στην πρώτη του εντός έδρας απώλεια (1-1), με ένα γκολ του Βέλεθ στο 85ο λεπτό, ο οποίος ισοφάρισε το εκπληκτικό τέρμα του Βιεϊρίνια στο 39'. Το γκολ της ισοφάρισης προήλθε από θέση οφσάιντ, με τον σκόρερ να είναι ελάχιστα πιο μπροστά, τη στιγμή που φεύγει η μπάλα από το πόδι του Ματίγια. 

Παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται στο +10 από τον δεύτερο Ολυμπιακό, ο οποίος έχει έναν αγώνα λιγότερο ενώ ο Άρης παρέμεινε στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, και η απόστασή του από τον έκτο Παναθηναϊκό είναι πλέον στους τρεις βαθμούς. Αν οι «ερυθρόλευκοι» νικήσουν την Δευτέρα (25/2) τον ΟΦΗ, τότε η διαφορά θα μειωθεί στους 7 βαθμούς από τον πρωτοπόρο και αήττητο ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Σάχοβ (56' Ολιβέιρα), Μαουρίσιο, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ (88' Σβιντέρσκι), Ελ Καντουρί (68' Πέλκας), Άκπομ.

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Ρόουζ, Κόρχουτ (85' Βαλεριάνος), Σιώπης, Ματίγια, Λάρσον, Μαρτίνες (64' Γιουνές), Γκαρσία (89' Ιντζόγλου), Ντιγκινί.

ΠΑΟΚΑρηςSuper League 1