Αθλητισμός|24.02.2019 21:58

Super League-Βαθμολογία: Στο +10 ο ΠΑΟΚ - Συνεχίζεται η μάχη της ουράς

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία 1-1 με τον Άρη αύξησε τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό -που αγωνίζεται τη Δευτέρα- στους 10 βαθμούς. 

Η ΑΕΚ μετά τη νίκη που πέτυχε απέναντι στον Απόλλων αύξησε τη διαφορά της από τον Ατρόμητο στους 4 βαθμούς και πλέον καλείται να διατηρήσει την 3η θέση και το «καλό» εισιτήριο για το Europa League. Ο Ατρόμητος βρίσκεται στην τέταρτη θέση έχοντας 6 βαθμούς διαφορά από τον πέμπτο Άρη. Ο Άρης διατήρησε το προβάδισμα που έχει για την πέμπτη θέση έναντι του Παναθηναϊκού. Η Ξάνθη μετά την ήττα της από τον Λεβαδειακό χάνει την επαφή με την πέμπτη θέση καθώς βρίσκεται ισόβαθμη μαζί με τον Παναιτωλικό.

Πιο άνετα βλέπει τη συνέχεια ο Πανιώνιος μετά τη νίκη του απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Αστέρας έμεινε στους 22 βαθμούς, όσους έχει και η Λάρισα που ηττήθηκε από τη Λαμία. Ο Λεβαδειακός πήρε διπλό ανάσα φτάνοντας τους 19 βαθμούς.  

Στην «ουρά», ο Λεβαδειακός με τη νίκη που πήρε επί του Παναιτωλικού έκανε βήμα παραμονής, ωστόσο, θα πρέπει να συνεχίσει την προσπάθειά του για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη.

βαθμολογίαSuper League 1