Αθλητισμός|05.12.2022 16:25

Στην Αλ Νασρ θα αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την 1η Ιανουαρίου σύμφωνα με τη MARCA!

Newsroom

Το Μουντιάλ 2022 φαίνεται ότι θα είναι η τελευταία μεγάλη διοργάνωση που θα δούμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca, (που αποκάλυψε και την πρόταση) η συμφωνία του CR7 με την Αλ Νασρ όχι μόνο είναι δεδομένη αλλά ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα αγωνίζεται από την 1η Ιανουαρίου στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Τα αμέτρητα πετροδόλαρα που σκορπίζουν οι Σαουδάραβες στα πόδια του Ρονάλντο, τον έπεισαν για να γυρίσει οριστικά σελίδα στην καριέρα του μακριά απ' το Champions League και τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Γίνεται αντιληπτό ότι η φυγή του Κριστιάνο απ' την Ευρώπη προκειμένου να αγωνιστεί σε ένα υποδεέστερο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Σαουδικής Αραβίας, προϊδεάζει για το φινάλε της μεγάλης καριέρας του.

Η Αλ Νασρ προσφέρει στον Ρονάλντο συμβόλαιο διάρκειας δυόμισι ετών με ετήσιες απολαβές 200 εκατ. ευρώ, τουτέστιν περί τα 500 εκατ. ευρώ συνολικά. Φαίνεται ότι ο Κριστιάνο χόρτασε από ποδοσφαιρική δόξα, όχι όμως και από χρήματα...

Σαουδική ΑραβίαΚριστιάνο ΡονάλντοMarca