Αθλητισμός|06.12.2022 20:30

Μουντιάλ 2022: Το' πε και το' κανε ο Φερνάντο Σάντος - Άφησε στον πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο νοκ άουτ με την Ελβετία!

Newsroom

Ο Φερνάντο Σάντος επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά πως βάζει την ομάδα πάνω απ' όλους. Ακόμα και πάνω απ' τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον ρέκορντμαν και θρύλο του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας και νυν προπονητής της Πορτογαλίας, άφησε στον πάγκο τον 37χρονο σούπερ σταρ, ο οποίος δυσανασχέτησε έντονα κατά τη διάρκεια της αλλαγής του στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων απέναντι στη Νότια Κορέα.

Ο Σάντος, οποίος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά του Κριστιάνο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην του δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, τελικά δεν του έδωσε ούτε φανέλα βασικού στο κρίσιμο ματς με την Ελβετία για τη φάση των 16 του Μουντιάλ 2022. Αντ' αυτού επέλεξε τον Γκονσάλο Ράμος στην κορυφή της επίθεσης. Δήλωσε πάντως λίγο πριν από τη σέντρα πως πρόκειται για κίνηση τακτικής διαψεύδοντας ότι η επιλογή του σχετίζεται με τη συμπεριφορά του Κριστιάνο...

Παγκόσμιο κύπελλοΚριστιάνο ΡονάλντοΜουντιάλ 2022ΜουντιάλΦερνάντο ΣάντοςΚατάρΕθνική ΠορτογαλίαςΠαγκόσμιο Κύπελλο 2022