Αθλητισμός|03.01.2023 23:35

Έκανε περίπατο στη Νίκαια ο Ολυμπιακός με γκολ του Μπακαμπού και του Φορτούνη

Newsroom

Εύκολο βράδυ είχε ο Ολυμπιακός στη Νίκαια όπου επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού για τη 16η αγωνιστική της Super League. Οι Πειραιώτες καθάρισαν το παιχνίδι απ' το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ που πέτυχαν ο Σεντρίκ Μπακαμπού και ο Κώστας Φορτούνης πανηγυρίζοντας την ένατη νίκη τους στο πρωτάθλημα που τους φέρνει στο -3 απ' τη δεύτερη ΑΕΚ, στο -10 απ' τον Παναθηναϊκό και στο +3 απ' τον ΠΑΟΚ που έχει ματς λιγότερο.

Η ομάδα του Μίτσελ μπήκε στο γήπεδο δείχνοντας αποφασιστικότητα για να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι κάτι που κατάφερε πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Στο 34ο λεπτό έπειτα από έξοχο συνδυασμό Χάμες Ροντρίγκες και Χουάνγκ και με τελικό παραλήπτη τον Μπακαμπου, το σκορ άνοιξε. Με ένα δυνατό σουτ ο Κονγκολέζος φορ έφτασε τα έξι στη Super League εφέτος.

Έξι λεπτά αργότερα (40') ήταν η στιγμή του Φορτούνη που εκτέλεσε τον Χουτεσιώτη για το 0-2 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Στη συνέχεια το παιχνίδι... έσβησε και ο Ολυμπιακός πήρε μια νίκη παίζοντας στο ρελαντί. Ο Ιωνικός που παρέμεινε δίχως νίκη στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το ντεμπούτο του με τους Ερυθρόλευκους πραγματοποίησε ο Ροντινέι.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Σόουζα, Τσιριγώτης, Τσιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου (81΄ Κάνιας), Βαλεριάνος, Φαντιγκά (81΄ Ιωαννίδης), Άοσμαν (65΄ Καμπράλ), Λοβέρα (65΄ Ελευθεριάδης), Μασάς (51΄ Μάντζης).

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ (84΄ Σαμασέκου), Εμβιλά, Φορτούνης (66΄ Μασούρας), Χάμες Ροντρίγκες (84΄ Μπουχαλάκης), Μπιέλ (74΄ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπακαμπού (73΄ Ελ Αραμπί).

SuperLeagueΟλυμπιακόςΙωνικός Νικαίας