Αθλητισμός|08.12.2022 09:35

Ιστορικός Αντετοκούνμπο σε ελληνική βραδιά στο Μιλγουόκι με χορούς, Κωνσταντίνο Αργυρό και Διονύση Σχοινά!

Newsroom

Μια ημέρα μετά τα 28α γενέθλιά του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ακόμα μια καταπληκτική εμφάνιση γράφοντας ιστορία στο NBA. Ξεπέρασε για όγδοο σερί παιχνίδι τους 30 πόντους, ισοφάρισε την αντίστοιχη μυθική επίδοση που είχε ο ανεπανάληπτος Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ απ' το 1972 και οδήγησε τους Μπακς στον θρίαμβο επί των Κινγκς με 126-113.

Ήταν ό,τι καλύτερο για να ολοκληρωθεί η ετήσια ελληνική βραδιά που διοργανώνουν οι Μπακς. Η Greek Night είχε γαλανόλευκο φόντο καθώς οι Μπακς φόρεσαν μπλε εμφάνιση, ενώ και το παρκέ ήταν στο χρώμα της Ελλάδας. Στις εξέδρες του Fiserv Forum βρέθηκαν πολλοί Έλληνες απ' την ελληνική κοινότητα του Μιλγουόκι και γενικώς απ' την πολιτεία του Γουισκόνσιν που γέμισαν το γήπεδο με σημαίες της χώρας μας αλλά και φανέλες της εθνικής ομάδας, ενώ στο ημίχρονο υπήρξε και χορευτικό σόου με ελληνικούς χορούς υπό τους ήχους των τραγουδιών του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Διονύση Σχοινά.

Στο πάρκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φρόντισε να βοηθήσει την ομάδα του αλλά και να χαρίσει στους Έλληνες φιλάθλους μια σπουδαία εμφάνιση. Τελείωσε το παιχνίδι με 35 πόντους, με 10/17 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 9/10 βολές, πήρε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ και είχε 1 κλέψιμο σε 32 λεπτά συμμετοχής. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στα αποδυτήρια ο προπονητής της ομάδας Μάικ Μπουντελχόλζερ έδωσε το σύνθημα για τα γενέθλια του Γιάννη και οι ρούκι ΜαρΤζόν Μπότσαμπ και Έι Τζέι Γκριν ανέλαβαν να τραγουδήσουν το Happy Birthday...

Γιάννης ΑντετοκούνμποΔιονύσης ΣχοινάςΜιλγουόκι ΜπακςΣακραμέντο ΚινγκςΚωνσταντίνος ΑργυρόςNBAΚαρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ