Αθλητισμός|25.02.2019 16:39

Μπάσκετ: Η συγκινητική βράβευση του Νίκου Ζήση (vid)

Newsroom

Το φινάλε της διαδικασίας των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου για την Εθνική μπάσκετ εκτός από απόλυτα επιτυχημένο ήταν και άκρως συγκινητικό.

Το τελευταίο παιχνίδι έγινε στο Μπάμπεργκ, πόλη της Γερμανίας όπου ζει και παίζει στην τοπική ομάδα ο Νίκος Ζήσης. Η Ελληνική ομοσπονδία δεν ξέχασε έναν από τους παίκτες με μεγάλη προσφορά στο άθλημα και είχε ετοιμάσει μια μικρή αλλά συγκινητική τελετή.

Ο Ζήσης, ο οποίος ήταν στο γήπεδο με την σύζυγό τους και τους τρεις γιους του, παρέλαβε μια φανέλα με τον αριθμό των συμμετοχών που είχε στην Εθνική Ανδρών μέχρι να αποσυρθεί και μια χρυσή μπάλα με τις ευχαριστίες για όσα πρόσφερε, από τον γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας Παναγιώτη Τσαγκρώνη και τον συνοδοιπόρο του και αρχηγό της Εθνικής σε αυτό το ματς, Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Η ιαχή «Νίκος Ζήσης» κυριάρχησε στο γήπεδο, όχι μόνο από τους πλέον των 2.000 Ελλήνων που ήταν εκεί, αλλά και από τους Γερμανούς που τον έχουν αγαπήσει και ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος ενώθηκε με την ΕΘνική για να φωνάξει το «Ελλάς» πριν αρχίσει το ματς. 

Εθνική μπάσκετΝίκος Ζήσης