Αθλητισμός|11.12.2022 22:16

Ο Νίκος Παππάς μίλησε για την απόφαση να δωρίσει τις φετινές αποδοχές του στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ: «Μια συγνώμη που τις αγνοούσα»

Newsroom

Ο Νίκος Παππάς επέστρεψε στο ΟΑΚΑ φορώντας και πάλι τη φανέλα του Παναθηναϊκού και αποθεώθηκε απ' τον κόσμο της ομάδας στο ματς με την ΑΕΚ για την Basket League. Λίγο αργότερα ο έμπειρος άσος του Τριφυλλιού, ερωτηθείς στην τηλεοπτική κάμερα της ΕΡΤ, επιβεβαίωσε ότι δωρίζει τις φετινές αποδοχές του στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ κι εξήγησε τον λόγο γι' αυτή την υπέροχη κίνηση που έκανε...

«Ας μην το υπεραναλύσισουμε και γίνουμε γραφικοί όπως με τον Κορυδαλλό. Δεν είναι πλέον οι ανησυχίες μου αν θα μπει η ρουφιάνα η μπάλα στο καλάθι ή αν θα με αδικήσει ο προπονητής. Έχω το μυαλό για να δω άλλα πράγματα. Βλέπω ανθρώπους που παλεύουν στη ζωή τους. Εφέτος συνειδητοποίησα πόσες φορές άφηνα τον καφέ μου παρατημένο στα αποδυτήρια, νερά πεταμένα, πόσες φορές μπήκα με βρώμικα παπούτσια... Είναι ένα έμμεσο ευχαριστώ και μια έμμεση συγνώμη που με φρόντιζαν και με υπέμεναν όλα αυτά τα χρόνια αυτές οι γυναίκες. Είναι μια μικρή αναγνώριση. Δεν μιλάμε για κάποιο τρελό ποσό. Ας πούμε πως είναι μια συγνώμη που τόσα χρόνια τις αγνοούσα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πάντοτε ευαισθητοποιημένος Νίκος Παππάς.

Επίσης είπε για την επιστροφή του στη δράση: «Είναι πολύ ωραίο που επιστρέφω σε αυτό το γήπεδο και σε αυτή την ομάδα. Όλο είναι όμορφο και το ζω κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Είναι άλλη η κατάσταση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Διεκδικούσαμε και κάναμε πρωταθλητισμό, αυτό θέλω να κάνω και τώρα. Είμαι χαρούμενος, νομίζω πως είμαι ο μεγαλύτερος στην ομάδα και έχει την πλάκα του».

Και κατέληξε: «Έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία, έρχεται μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και θα προετοιμαστούμε για αυτά τα δύο ματς στην Euroleague. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, υπάρχουν παιδιά που προσπαθούν να αποδείξουν ότι μπορούν να παίζουν στην Ευρωλίγκα. Κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας είναι η πίεση στην άμυνα, η αυτοθυσία και τα αθλητικά προσόντα των νέων μας παικτών. Προσπαθούμε να επενδύσουμε σε αυτό».

Νίκος ΠαππάςκαθαρίστριεςΠαναθηναϊκός