Αθλητισμός|13.12.2022 17:48

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σκοπεύει να αποχωρήσει απ' την Εθνική Πορτογαλίας πριν απ' το Euro 2024!

Newsroom

Πολλές φορές κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2022 ειπώθηκε και γράφτηκε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα έπαιζε για τελευταία φορά με την Εθνική Πορτογαλίας στα γήπεδα του Κατάρ. Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν στο πρώτο μήνυμα του CR7 μετά τον αποκλεισμό απ' το Μαρόκο, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν ανέφερε τίποτα περί αποχώρησης.

Το αντίθετο μάλιστα καθώς στο μήνυμά του έδειξε ότι προτίθεται να παραμείνει στην εθνική ομάδα. Άλλωστε το πνεύμα της τοποθέτησής του ήταν να πείσει για την πίστη και την αφοσίωσή του στην Εθνική Πορτογαλίας. Σε συνέχεια της διαφαινόμενης παραμονής Ρονάλντο ήρθε ένα δημοσίευμα της πορτογαλικής Correio da Manha που ανέφερε ότι ο 37χρονος επιθετικός δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από την Εθνική.

Μάλιστα όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ στόχος του είναι να παραμείνει ενεργός στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μέχρι και το Euro 2024. Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται ότι η απόφασή του θα ήταν ανεξάρτητη απ' την παραμονή ή όχι του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος όμως, όπως αποκάλυψε η A bola, θα αποχωρήσει απ' τον πάγκο της Εθνικής.

Εθνική ΠορτογαλίαςΜουντιάλΜουντιάλ 2022Κριστιάνο Ρονάλντο