Αθλητισμός|15.12.2022 21:38

Κύπελλο Ελλάδας: Σόου Μαρσέλο με δύο γκολάρες και άλμα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό!

Newsroom

Ο Ολυμπιακός ανησύχησε για ένα ημίχρονο στην επιστροφή του σε αγωνιστική δράση αλλά ο Μαρσέλο ανέλαβε δράση στο β' ημίχρονο, πέτυχε δύο γκολάρες και οδήγησε τους Ερυθρόλευκους στη νίκη επί του Ατρόμητου με 4-1 στο Γ. Καραϊσκάκης. Οι Πειραιώτες έκαναν άλμα πρόκρισης προς την οχτάδα του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αναμετρηθούν (εφόσον σφραγίσουν την πρόκριση) με τον νικητή του ζευγαριού Λεβαδειακού - Άρη.

Ο Ατρόμητος έχασε τρομακτική ευκαιρία στο 4' με τον Ρομπάιγ, ο οποίος όμως αστόχησε από κοντά. Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση και καίρια καθώς στο 7' ο Μπιέλ με ένα θαυμάσιο σουτ έξω απ' την περιοχή άνοιξε το σκορ (1-0).

Γρήγορα όμως, ο Ατρόμητος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα φέρνοντας το ματς στα ίσια. Στο 11', έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ρομπάιγ, ο Κιάρτανσον έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Ολυμπιακού και με κεφαλιά πέτυχε το 1-1.

Το ημίχρονο τελείωσε στο 1-1 με τις δυο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες για να σκοράρουν και τον ρυθμό στο ματς να είναι γρήγορος. Στο μεσοδιάστημα πάντως, λίγο μετά το γκολ του Ατρομήτου, έσβησαν τα φώτα στο Γ. Καραϊσκάκης με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ολιγόλεπτη διακοπή μέχρι να επανέλθειο ο φωτισμός.

Η είσοδος του Γκάρι Ροντρίγκες αντί του Αγκιμπού στο 46' βελτίωσε αισθητά τον Ολυμπιακό που γρήγορα πήρε προβάδισμα στο σκορ. Στο 50' ο Μαρσέλο με ένα καταπληκτικό σουτ έξω απ' την περιοχή έδωσε προβάδισμα στους Ερυθρόλευκους με 2-1.

Έκτοτε ο Ολυμπιακός απελευθερώθηκε και ανέβασε ρυθμό στην επίθεσή του κάτι στο οποίο βοήθησε και η είσοδος του Ελ Αραμπί αντί του Μπακαμπού.  Μάλιστα ο Μαροκινός ουσιαστικά στην πρώτη επαφή του με την μπάλα εκτέλεσε από κοντά για το 3-1 μετά από σουτ του Φορτούνη.

Το σόου του Μαρσέλο είχε και συνέχεια καθώς στο 65' υποδέχθηκε εξαιρετικά την πάσα του Μπιέλ, έκανε καταπληκτική ενέργεια και με βολέ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Κι ακολούθησε standing ovation για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ στο καλύτερό του ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Βρουσάι, Ρέτσος, Ντόι, Μαρσέλο (70' Ρέαμπτσιουκ), Εμβιλά, Κασάμι (61' Σαμασέκου), Αγκιμπού Καμαρά (46' Γκάρι Ροντρίγκες), Μπιέλ, Φορτούνης (71' Χάμες Ροντρίγκες, Μπακαμπού (61' Ελ Αραμπί)

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλες (76' Οικονομίδης), Φριτζόνσον, Ροτάριου (76' Τζοβάρας), Ρομπάιγ (66' Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (66' Τζαβίδας).

ΑτρόμητοςΚύπελλο ΕλλάδαςΜαρσέλοΟλυμπιακός