Αθλητισμός|26.02.2019 13:43

Νέο «σενάριο» για Ραζβάν Λουτσέσκου, ίδια η... κατάληξη

Αντώνης Τσακαλέας

Το... ταξίδι του Ραζβάν Λουτσέσκου ανά τους πάγκους στην Ευρώπη, καλά κρατεί. Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» είδε το όνομά του να φιγουράρει πριν από μερικές ημέρες ως φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπεσίκτας, γεγονός που είχες φέρει και την δημόσια «έκρηξή» του. «Είναι όλα ψέματα, είμαι θυμωμένος με όλες αυτές τις μ...,  έχω δώσει μία υπόσχεση στον κ .Σαββίδη, δεν σκέφτομαι οτιδήποτε άλλο» είχε τονίσει τότε.

Ακολούθησαν τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν στον πάγκο της Γκέζτεπε, και σήμερα εμφανίστηκε δημοσίευμα που καταγράφει τη τοποθέτηση του Βιάτσεσλαβ Ζακχοβίλο, Ουκρανού μάνατζερ που δήλωσε πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα  βρεθεί το καλοκαίρι στη τεχνική ηγεσία της Σαχτάρ Ντόνεσκ.

Δεν αποκλείεται, αν ερωτηθεί το βράδυ της Τετάρτης, μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο για το κύπελλο, ο Ρουμάνος τεχνικός να δώσει παρόμοια απάντηση, καθώς το μόνο που έχει αλλάξει δεν είναι άλλο από τη καταγραφή ενός ακόμα σεναρίου που τον αφορά, και θα έχει την ίδια κατάληξη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, στο οποίο μάλιστα έχει μπει και ρήτρα εξαγοράς του, ύψους 2 εκ. Ευρώ.

Ραζβάν ΛουτσέσκουΠΑΟΚ