Αθλητισμός|19.12.2022 18:25

Τελικός Μουντιάλ 2022: Η αξιολύπητη επίθεση φιλίας του Salt Bae στον Μέσι – H selfie στο Instagram και το παρασκήνιο που κάνει τον γύρο του κόσμου

Newsroom

Τη δόξα των θριαμβευτών του Μουντιάλ 2022 θέλησε να κλέψει ο Τούρκος σεφ Salt Bae, ο οποίος βρέθηκε στο Κατάρ και φρόντισε να μοιραστεί την εμπειρία στο προφίλ του στο Instagram.

Ο instagrammer, όπως συνηθίζουν οι «αστέρες» των social media προσπάθησε να κάνει την παρουσία του αισθητή μέσω των πραγματικών πρωταγωνιστών της διοργάνωσης – των παικτών της Αργεντινής. Κάπως έτσι, ο Salt Bae, κατά κόσμον Νουσρέτ Γκιοκτσέ, φρόντισε να βγάλει και να ανεβάσει στα social media φωτογραφίες με αρκετούς από αυτούς- φωτογραφίες, μάλιστα, οι οποίες δημιουργούν την εντύπωση, σε όποιον τις βλέπει, ότι ο σεφ είναι στενός φίλος των περισσότερων παικτών, και κυρίως του απόλυτου superstar της χθεσινής βραδιάς, Λιονέλ Μέσι.

 

Αγνοεί και την ύπαρξή του ο Μέσι (;)

Η πραγματικότητα, ωστόσο, μπορεί να είναι κάπως διαφορετική, σύμφωνα με τα βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρουσιάζουν το παρασκήνιο της φωτογράφισης και στα οποία φαίνεται ότι, ο Salt Bae μπορεί να έσπευσε να φωτογραφηθεί με τους ποδοσφαιριστές, όμως, ειδικά στην περίπτωση του Μέσι, τα πράγματα μπορεί να μην ήταν και τόσο εύκολα.


Όπως φαίνεται, όσο οι μεγάλοι θριαμβευτές της Αργεντινής πανηγυρίζουν, ο Τούρκος σεφ καραδοκεί, ώστε να αρπάξει την ευκαιρία να κάνει τη δική του «επίθεση φιλίας» στον Μέσι ο οποίος, ρίχνει μία ματιά στον Instagrammer, αλλά αδιαφορεί παντελώς για την ύπαρξή του στον χώρο, συνεχίζοντας τους πανηγυρισμούς με τους συμπαίκτες του. Απτόητος ο Γκιοκτσέ, ωστόσο, δεν το βάζει κάτω, τραβολογώντας τον Μέση από το χέρι για να εισπράξει, ξανά, την αδιαφορία του. Ο Salt Bae, φαίνεται να είναι της πεποίθησης ότι, ο επιμένων νικά, και ίσως να έχει και δίκιο αφού, εντέλει, κατάφερε να βγάλει την πολυπόθητη selfie την οποία, ανέβασε, μεν, στον λογαριασμό του, σαν να ποζάρει με κάποιον καλό του φίλο.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

instagramΛιονέλ ΜέσιSalt BaeΚατάρειδήσεις τώραΜουντιάλ 2022