Αθλητισμός|20.12.2022 10:09

Αργεντινή: «Ο Μέσι ντρίμπλαρε μέχρι και τα καλώδια» - Οι πρωταθλητές απέφυγαν καλώδια ηλεκτροδότησης στο.... 90'

Newsroom

Ένα μικρό... απρόοπτο σημειώθηκε κατά την άφιξη της Εθνικής της Αργεντινής στο Μπουένος Άιρες, την ώρα που το πούλμαν της πρωταθλήτριας ομάδας βρισκόταν στους δρόμους της πόλης και οι παίκτες στην οροφή του.

Πέντε ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και ο Μέσι, είχαν ανέβει στην οροφή του λεωφορείου που τους μετέφερε, όταν ξαφνικά είδαν -και πραγματικά στο... 90'- καλώδια ηλεκτροδότησης από πάνω τους και έσκυψαν. Εάν δεν το είχαν κάνει, ενδεχομένως να υπήρχε σοβαρός τραυματισμός.

Το συμβάν δεν πέρασε απαρατήρητο από χρήστες των social media, με πολλούς να κάνουν σχόλια, όπως «ο Μέσι ντρίμπλαρε τα εναέρια καλώδια ενώ βρισκόταν στην οροφή ενός λεωφορείου», στο Twitter.

Άλλος χρήστης γράφει «ακόμα και τα καλώδια ρεύματος νικήθηκαν από τον Μέσι»!

Υπενθυμίζεται πως οι παγκόσμιοι πρωταθλητές «πάτησαν» στα πάτρια εδάφη, επευφημούμενοι από χιλιάδες φιλάθλους που βρέθηκαν κοντά στο αεροδρόμιο, πριν την μεγάλη γιορτή που γίνεται στους δρόμους του Μπουένος Άιρες, σήμερα (20/12), ημέρα αργίας στην Αργεντινή.

Ο Λιονέλ Μέσι, ο εμβληματικός αρχηγός της «αλμπισελέστε» στο Μουντιάλ του Κατάρ, ήταν ο πρώτος που εμφανίσθηκε στην σκάλα του αεροσκάφους, κραδαίνοντας το χρυσό τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για να περπατήσει λίγο αργότερα στο κόκκινο χαλί που απλώθηκε στον διάδρομο του αεροδρομίου Εζέϊζα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑργεντινήviralΛιονέλ ΜέσιΕθνική ΑργεντινήςΜουντιάλ 2022ειδήσεις τώραΜουντιάλ