Αθλητισμός|20.12.2022 19:11

Αγωνία για τον Τζανλούκα Βιάλι - Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του - Εσπευσμένα στο Λονδίνο η 87χρονη μητέρα του

Newsroom

Ραγδαία είναι η επιδείνωση στην κατάσταση της υγείας του Τζιανλούκα Βιάλι, ο οποίος δίνει επί μια πενταετία μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Δυστυχώς τα μηνύματα για τον θρύλο του ιταλικού ποδοσφαίρου δεν είναι ενθαρρυντικά...

Τα τελευταία χρόνια, ο άλλοτε επιθετικός της Εθνικής Ιταλίας ζει στο Λονδίνο, όπου ακολούθησε νέο κύκλο χημειοθεραπειών, που όμως δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει θετική επίδραση στον οργανισμό του. Μάλιστα, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, η 87χρονη μητέρα του Μαρία Τερέζα αναχώρησε εσπευσμένα τη Δευτέρα (19/12) από την Κρεμόνα με προορισμό την Αγγλία προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό τού γιου της στη δυσκολότερη περίοδο της ζωής του.

Το προηγούμενο διάστημα ήταν πολλοί οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου που έσπευσαν εκφράσουν την αγάπη τους και την στήριξή τους προς τον Βιάλι, μεταξύ των οποίων Φαμπρίτσιο Ραβανέλι, Αντόνιο Καμπρίνι, Τιερί Ανρί και φυσικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, άλλοτε συμπαίκτης του και κολλητός του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο Τζανλούκα Βιάλι έχει διαγνωστεί από το 2017 με καρκίνο στο πάγκρεας και έκτοτε αγωνίζεται σκληρά για να βγει νικητής σ' αυτή τη μεγάλη αλλά άνιση μάχη. Πρόσφατα είχε αποσυρθεί απ' το τεχνικό τιμ της Ιταλίας σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Στο φινάλε μίας μακράς και δύσκολης "διαπραγμάτευσης" με την υπέροχη ομάδα των ογκολόγων μου, αποφάσισα να διακόψω, ελπίζω προσωρινά, τις νυν και τις μέλλουσες επαγγελματικές υποχρεώσεις μου. Ο στόχος είναι να χρησιμοποιήσω όλες την ψυχική και σωματική ενέργεια για να βοηθήσω το σώμα μου να ξεπεράσει αυτή τη φάση της αρρώστιας, ώστε να είμαι σε θέση σύντομα να αντιμετωπίσω νέες περιπέτειες και να τις μοιραστώ μαζί σας».

καρκίνοςΕθνική ΙταλίαςΤζιανλούκα Βιάλι