Αθλητισμός|21.12.2022 19:27

Super League: Επανεκκίνηση στο... μηδέν για Αστέρα Τρίπολης και Βόλο

Newsroom

Στο μηδέν (0-0) κόλλησαν ο Αστέρας Τρίπολης με τον Βόλο στην επανεκκίνηση της Super League μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ. Οι Αρκάδες είχαν σημαντικότερες φάσεις αλλά ήταν άστοχοι ενώ έπεσαν πάνω και στον ανίκητο Κλέιμαν.

Το παιχνίδι παρά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο είχε καλό ρυθμό αλλά και φάσεις στα καρέ των δύο ομάδων με κυριότερες τις προσπάθειες του Μπενίτο στο δοκάρι μόλις στο 2' και του Σίτο στο 15'. Ο Βόλος απάντησε με τον Νοκέρ στο 17' αλλά γκολ δεν βρήκε με αποτέλεσμα το ημίχρονο να ολοκληρωθεί στο 0-0.

Στο δεύτερο 45 λεπτο οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, είχαν καλές στιγμές αλλά έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Κλέιμαν ο οποίος ήταν ανίκητος. Στο 55' ο Αστέρας είχε σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με τον Μπαρτόλο, ο οποίος νικήθηκε απ' τον Ισραηλινό γκολκίπερ που πραγματοποίησε μια εξαιρετική επέμβαση. Επίσης, οι Αρκάδες είχαν από ένα καλό σουτ με τον Τιλίκα στο 70' και με τον Ιγκλέσιας στο 80'. Τίποτα δεν άλλαξε όμως μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Αστέρας Τρίπολης:Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Τασουλής, Κάστανο, Ζουκάνοβιτς, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τιλίκα (87' Μπερτόλιο), Σίτο (65' Γκαρντάβσκι), Κρέσπι (65' Μπαράλες), Μπενίτο (46' Μπαρτόλο).

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Μεταξάς (67' Πίρινεν), Μπαριέντος, Μεθκίδα (79' Ματίγια), Ντέλετιτς, Νοκέρ (72' Κούτσιας), Οζέγκοβιτς.

Αστέρας ΤρίποληςΒόλος ΝΠΣSuperLeague