Αθλητισμός|23.12.2022 20:30

Μουντιάλ 2022: Οργή και στη FIFA για την εισβολή του Salt Bae στον τελικό του Μουντιάλ – Ξεκινά έρευνα

Newsroom

Αντιδράσεις αλλά και την οργή της FIFA έχει προκαλέσει η παρουσία ορισμένων ατόμων στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του τελικού του Μουντιάλ στο Κατάρ. Μάλιστα η ομοσπονδία άρχισε έρευνα για να εξακριβώσει με ποιο τρόπο άτομα απέκτησαν «αδικαιολόγητη πρόσβαση».

Ένας από αυτούς είναι και ο διάσημος Τούρκος «χασάπης» και ιδιοκτήτης εστιατορίων, Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός ως Salt Bae ο οποίος έβγαλε selfie με τον Λιονέλ Μέσι αλλά και φωτογραφήθηκε να κρατάει το τρόπαιο του Μουντιάλ.

Ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ κατέβηκε στο γήπεδο με το τελευταίο σφύριγμα του τελικού αγώνα στο Lusail Stadium και πόζαρε με το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αναφέρεται μάλιστα ότι ο Λιονέλ Μέσι ενοχλήθηκε από το επίμονο αίτημα φωτογράφησης του Νουσρέτ. 

 

Ο instagrammer φρόντισε επίσης να βγάλει και να ανεβάσει στα social media φωτογραφίες με αρκετούς από τους παίκτες της Αργεντινής- φωτογραφίες, μάλιστα, οι οποίες δημιουργούν την εντύπωση, σε όποιον τις βλέπει, ότι ο σεφ είναι στενός φίλος των περισσότερων παικτών, και κυρίως του απόλυτου superstar της χθεσινής βραδιάς, Λιονέλ Μέσι.

Μετά από όλα αυτά η FIFA εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ερευνά το πώς «άτομα απέκτησαν αδικαιολόγητη πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο μετά την τελετή λήξης στο στάδιο Λουσάιλ στις 18 Δεκεμβρίου» και προσθέτει πως «θα ληφθούν τα κατάλληλα εσωτερικά μέτρα»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚατάρΜουντιάλ 2022Salt Baeειδήσεις τώραFIFA