Αθλητισμός|20.01.2021 23:12

ΠΑΟΚ: Χωρίς τέσσερις βασικούς στη ρεβάνς με Πανιώνιο

Αντώνης Τσακαλέας

Με αρκετές αλλαγές στην 11άδα του, σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Αρη, ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει την Τετάρτη (19:30) την ανατροπή της ήττας του πρώτου αγώνα από τον Πανιώνιο (2-1) με στόχο τη πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος για 7η φορά τα τελευταία 10 χρόνια. Στη λίστα των τραυματιών, στην οποία είχαν μπει οι Ελ Καντουρί και Ζαμπά, προστέρθηκε και ο Μαουρίσιο, ενώ ο Βαρέλα έμεινε εκτός 18άδας για να πάρει «ανάσες».

Οσον αφορά τον Ελ Καντουρί, η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε επιβεβαίωσε τη θλάση δευτέρου βαθμού στο δεξί τετρακέφαλο που είχε φανεί μετά την αρχική εξέταση κάτι που σημαίνει πως ο Μαροκινός μέσος θα απουσιάσει από την την αγωνιστική δράση για τέσσερις εβδομάδες. Ευχάριστα ήταν τα νέα στη περίπτωση του Ζαμπά, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί μια κάκωση (και όχι θλάση) στον αριστερό τετρακέφαλο, κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν ελπίδες παρουσίας του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μαουρίσιο παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον λαιμό, που προέρχονται από χτύπημα στην αναμέτρηση με τον Αρη, και έμεινε εκτός 18άδας για να προφυλαχθεί.

Η 18άδα που γνωστοποίησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Παπαδόπουλο, Μάτος, Τόσκα, Μπαλογιάννη, Βιεϊρίνια, Γιαννούλη, Κρέσπο, Ινγκασον, Μίσιτς, Σάχοφ, Ολιβέιρα, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Λημνιό, Ενρίκε, Ακπομ, Σβιντέρσκι.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram 

ΠανιώνιοςΚύπελλο ΕλλάδαςΠΑΟΚ