Αθλητισμός|26.12.2022 18:16

Επίδειξη πλούτου από Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα - Δώρο μια Rolls-Royce στον CR7 απ' την αγαπημένη του!

Newsroom

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα σε μια επίδειξη πλούτου δημοσίευσαν βίντεο στα social media με το... ταπεινό χριστουγεννιάτικο δώρο που επέλεξε να κάνει η αγαπημένη του CR7 στον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Το 28χρονο μοντέλο από την Αργεντινή θέλησε να μεγαλώσει τη συλλογή πολυτελών αυτοκινήτων του Κριστιάνο κάνοντάς του δώρο μια Rolls-Royce! Το πολυτελές όχημα με την τεράστια κόκκινη κορδέλα έφερε στην έπαυλη της οικογένειας Ρονάλντο ο... Άγιος Βασίλης (φορώντας προστατευτικά γάντια υπό τον φόβο του κορονοϊού!).

Ο Κριστιάνο βγήκε έξω απ' το σπίτι έχοντας αγκαλιά μια απ' τις κόρες του κι η αλήθεια είναι πως έδειξε εντυπωσιασμένος απ' το δώρο της συντρόφου του. Αμέσως μετά, όλη η οικογένεια Ρονάλντο μπήκε στη Rolls-Royce και έφυγε για μια βόλτα με οδηγό τον CR7. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η Rolls-Royce που δώρισε η Χεορχίνα στον Κριστιάνο κοστίζει γύρω στα 284.000 ευρώ! Η συλλογή του Κριστιάνο ξεπερνά τα 20 πολυτελή αυτοκίνητα!

 

Επίσης, στο ίδιο βίντεο η Χεορχίνα μας δείχνει το τραπέζι όπου επρόκειτο να γευματίσει η οικογένεια Ρονάλντο για τα Χριστούγεννα αλλά και τα δώρα που έφερε ο Άγιος Βασίλης στα παιδιά τους.

Rolls-RoyceΚριστιάνο ΡονάλντοΤζορτζίνα Ροντρίγκεζ