Αθλητισμός|27.12.2022 07:25

Η Λίβερπουλ έριξε μεταγραφική «βόμβα» με τον Ολλανδό Χάκπο με ποσό ρεκόρ απ' την Αϊντχόφεν!

Newsroom

Η Λίβερπουλ πραγματοποίησε την πρώτη ηχηρή χειμερινή μεταγραφή καθώς συμφώνησε με την Αϊντχόφεν για την απόκτηση του Κόντι Χάκπο. Πρόκειται για την ολοκλήρωση του «μεγάλου κόλπου» από πλευράς Κόκκινων διότι ο 23χρονος Ολλανδός επιθετικός βρισκόταν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ιδίως μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο Μουντιάλ του Κατάρ.

«Θα είναι μεταγραφή ρεκόρ για την Αϊντχόφεν» αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής της Αϊντχόφεν, Μαρσέλ Μπραντς. Σύμφωνα με ολλανδικά ΜΜΕ η Λίβερπουλ θα δώσει περισσότερα από 43 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Χάκπο, ο οποίος έχει συμφωνήσει για πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Η ανακοίνωση της PSV ανέφερε τα εξής: «Η Αϊντχόφεν και η Λίβερπουλ κατέληξαν κατέληξαν σε συμφωνία για την επικείμενη μεταγραφή του Κόντι Χάκπο. Ο 23χρονος επιθετικός θα αναχωρήσει άμεσα για την Αγγλία όπου θα υποβληθεί στα απαραίτητα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Και οι δύο σύλλογοι δεν κάνουν καμία ανακοίνωση για το κόστος μεταγραφής. Η διοίκηση της Αϊντχόφεν ολοκλήρωσε τη μεταγραφή την Boxing Day και έδωσε στον Χάκπο άδεια για να ταξιδέψει στην Αγγλία».

O 23χρονος επιθετικός, ήταν ένας από τους παίκτες που εντυπωσίασαν στο Μουντιάλ του Κατάρ. Σε πέντε εμφανίσεις με την Ολλανδία πέτυχε τρία γκολ. Ωστόσο είχε δώσει τα διαπιστευτήριά του προτού ακόμα αρχίσει το Μουντιάλ καθώς εφέτος σε 34 αγώνες έχει σκοράρει 18 φορές, ενώ έχει μοιράσει και 18 ασίστ.

ΑϊντχόφενEredivisiePremier LeagueΛίβερπουλ