Αθλητισμός|28.12.2022 21:28

Χριστουγεννιάτικο πάρτι της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό και θριαμβευτική νίκη με 0-4 επί του Βόλου!

Newsroom

Πάρτι έκανε η ΑΕΚ στον Βόλο στο κλείσιμο της αυλαίας του 2022. Η Ένωση ήταν σαρωτική και έκανε επίδειξη δύναμης στο Πανθεσσαλικό επικρατώντας 4-0 της θεσσαλικής ομάδας που δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Η Ένωση μείωσε τη διαφορά απ' τον προπορευόμενο Παναθηναϊκό στο -3 και ελπίζει σε... γκέλα των Πρασίνων για να πλησιάσει στην κορυφή.

Παρουσία 8.000 οπαδών της ΑΕΚ που μετέτρεψαν σε... Αγιά-Σοφιά τις εξέδρες του Πανθεσσαλικού ο Μήτογλου, ο Πινέδα, ο Φαν Βέερτ και ο Λιβάι Γκαρσία διαμόρφωσαν το πανηγυρικό 0-4.

Η ΑΕΚ άρχισε δυναμικά το παιχνίδι, άσκησε μεγάλη πίεση στον Βόλο κι αφού δημιούργησε 1-2 απειλητικές καταστάσεις, έφτασε στην επίτευξη του πρώτου γκολ στο 16'. Ο Αραούχο έκανε ένα θαυμάσιο γύρισμα και ο Μήτογλου σκόραρε με κεφαλιά εις βάρος της πρώην ομάδας του (0-1) δίχως μάλιστα να πανηγυρίσει.

Στο 30' η ΑΕΚ έφτασε στο 0-2 με ένα θαυμάσιο σουτ του Πινέδα, ο οποίος νίκησε τον Κλέιμαν και το πανηγύρισε με μια εντυπωσιακή τούμπα!

Το πάρτι της ΑΕΚ συνεχίστηκε με ένα τρίτο γκολ στο 35'. Οι παίκτες της Ένωσης έκλεψαν ψηλά την μπάλα, ο Αραούχο έστρωσε για τον Φαν Βέερτ, ο οποίος έκανε καταπληκτική κίνηση, γύρισε το σώμα του και εκτέλεσε για το 0-3.

Στο 67' ο Λιβάι Γκαρσία κυριάρχησε στον αέρα και με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0-4 έπειτα από σέντρα του Άμραμπατ.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Πίρινεν, Σιέλης, Ουές, Μπαριέντος, Ματίγια (76' Μεταξάς), Μεθκίδα (46' Κούτσιας), Νοκέρ, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα (75' Σιντιμπέ), Μήτογλου, Μουκουντί (75' Τζαβέλλας), Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον (65' Γαλανόπουλος), Πινέδα (65' Αμραμπατ), Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο, Φαν Βέερτ (65' Τσούμπερ).