Αθλητισμός|29.12.2022 20:40

Super League: Κόλλησαν στην ισοπαλία Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα, παρέμειναν χαμηλά στη βαθμολογία

Newsroom

Στο πέσιμο της αυλαίας του 2022 στη Super League, η Λαμία και ο ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στην ισοπαλία (1-1). Μολονότι και οι δύο καίγονταν για το τρίποντο προκειμένου να ξεκολλήσουν απ' την ουρά της βαθμολογίας, δεν τα κατάφεραν και κλείνουν τη χρονιά στην επικίνδυνη ζώνη.

Η Λαμία άρχισε καλύτερα το παιχνίδι αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβηκε μετά το 25' και είχε σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 30' με κεφαλιά του Παντελάκη στο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 66'. Ο Μπεχαράνο εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα απομακρύνθηκε προσωρινά, ο Σιμόν σέντραρε, ο Γιακουμάκης έκανε την επάφή και ο Βολιβιανός άσος της Λαμίας σκόραρε από κοντά (1-0).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε γρήγορα καθώς στο 74' έφτασε στην ισοφάριση (1-1). Έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ο Παντελάκης έπιασε την κεφαλιά και ο Κορνέζος στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Μάλιστα ο ΠΑΣ στο 78' βρέθηκε κοντά στην ολική ανατροπή αλλά ο Σταματελόπουλος δεν μπόρεσε να σκοράρει για το 1-2.

Λαμία: Σαράνοφ, Κορνέζος, Αντέτζο, Σιμόν, Γκοράνοβ, Τζανδάρης, Μπεχαράνο (89' Βασιλακάκης), Νούνιες, Ντε Βινσέντι (65' Σλίβκα), Μανούσος (84' Μπάμπης), Γιακουμάκης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Λιάσος (72' Τζίμας), Ριένστρα, Μορέιρα, Ροσέρο (17' Σταματελόπουλος, 86' Μπαλάν), Παμλίδης.