Αθλητισμός|31.12.2022 00:05

Premier League: Με δύο αυτογκόλ η Λίβερπουλ λύγισε τη Λέστερ με ανατροπή και αγγίζει τετράδα

Newsroom

Η Λίβερπουλ πήρε δύο δώρα απ' τον αμυντικό της Λέστερ, Βάουτ Φας, ο οποίος πέτυχε δύο αυτογκόλ (!), και επικράτησε 2-1 με ανατροπή. Οι Κόκκινοι, που πανηγύρισαν τη δεύτερη σερί νίκη τους στην Premier League μετά το Μουντιάλ και την τέταρτη στα τελευταία τέσσερα ματς, πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής απ' την τετράδα του Champions League.

Η Λέστερ «πάγωσε» το Άνφιλντ στο 4ο λεπτό με τον Ντιούσμπερι-Χαλ, αλλά στο 38΄ και 45΄ με δύο αυτογκόλ του Βέλγου, Βάουτ Φας, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έφερε τα πάνω κάτω κι έκανε το 2x2 μετά από την επανέναρξη της σεζόν και το 3-1 στο Βίλα Παρκ. Ο Κώστας Τσιμίκας πέρασε αλλαγή στο 63ο λεπτό αντί του Ρόμπερτσον.

Σοβαρός τραυματισμός Τόνεϊ

Παράλληλα, η Μπρέντφορντ συνέχισε την εξαιρετική της πορεία της στην Premier League. Με δύο γκολ στο πρώτο μέρος επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Γουέστ Χαμ, η οποία συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες ήττες και παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία.

Ωστόσο, η νίκη επισκιάστηκε απ' τον σοβαρό τραυματισμό του Ιβάν Τόνεϊ. Ο επιθετικός της Μπρέντφορντ, μπορεί να σκόραρε κόντρα στην Γουέστ Χαμ, ωστόσο στη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, υπέστη τραυματισμό στο γόνατο και αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο. Ο Τόνεϊ, μάλιστα έβαλε τα κλάματα, δείχνοντας ότι πονάει αρκετά, ενώ οι άνθρωποι της Μπρέντφορντ εκφράζουν φόβους για μεγάλη ζημιά στο γόνατο.