Αθλητισμός|02.01.2023 19:50

«Έδεσε» τον Σάσα Βεζένκοφ μέχρι το 2025 ο Ολυμπιακός

Newsroom

Παίκτης του Ολυμπιακού τουλάχιστον μέχρι το 2025 είναι ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος υπέγραψε νέο αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο. Ο Βούλγαρος πάουερ φόργουορντ συναντήθηκε με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο τη Δευτέρα (2/1) δίνοντας τα χέρια αφού συμφώνησαν σε όλα.

Ο Βεζένκοφ είναι ο πολυτιμότερος παίκτης των Πειραιωτών στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν και η Ερυθρόλευκοι των επιβράβευσαν με καλύτερους οικονομικά όρους. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των Πειραιωτών αναφέρει τα εξής: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σάσα Βεζένκοφ ως το 2025! O 27χρονος φόργουορντ συναντήθηκε σήμερα (02/01) με τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και έδωσαν τα χέρια την υπογραφή νέου αναπροσαρμοσμένου συμβολαίου».

Οι αποδοχές του Βεζένκοφ πλέον θα ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ γεγονός που τον καθιστά τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας, ενώ στο τέλος της τριετίας θα αγγίξει τα 2 εκατ. ευρώ. Ο Βεζένκοφ μετράει 19,2 πόντους, 7,2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1,3 κλεψίματα σε 15 ματς στην Euroleague στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Σάσα ΒεζένκοφΟλυμπιακός