Αθλητισμός|02.01.2023 21:33

Premier League: Η εξαιρετική Μπρέντφορντ τιμώρησε την κακή Λίβερπουλ

Newsroom

Η εξαιρετική Μπρέντφορντ συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία της στην Premier League βάζοντας φρένο στην κακή Λίβερπουλ που έκανε κακό... ποδαρικό στο 2023. Οι Σφήκες επικράτησαν 3-1 των Κόκκινων και παρέμειναν σε ευρωπαϊκή τροχιά μετρώντας έξι σερί ματς δίχως ήττα στην Premiership, μεταξύ των οποίων κι άλλη μια μεγάλη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι!

Αντιθέτως η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, έπειτα από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, γνώρισαν την ήττα και έχασαν την ευκαιρία να ανέλθουν για πρώτη φορά μετά από μήνες στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Για να γίνει πάντως αντιληπτή η θαυμάσια πορεία της Μπρέντφορντ αρκεί να δει κανείς ότι βρίσκεται στο -2 απ' τη Λίβερπουλ και στο -5 απ' την πέμπτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

Η Μπρέντφορντ ήταν εκρηκτική στο πρώτο ημίχρονο σε αντίθεση με τη Λίβερπουλ που ήταν νωχελική. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι Κόκκινοι να ζήσουν δύσκολες στιγμές καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονταν διαρκώς σε κατάσταση επίθεσης. Έστειλαν την μπάλα συνολικά πέντε φορές στα δίχτυα σε 45 λεπτά αλλά τα δύο μέτρησαν καθώς τα άλλα τρία ακυρώθηκαν! Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του Κονατέ στο 19', ενώ το 2-0 διαμορφώθηκε στο 42' με τον Γιουίσα. 

Η Λίβερπουλ, που έκανε τρεις αλλαγές στο ημίχρονο, εμφανίστηκε μεταμορφωμένη στο δεύτερο 45λεπτο και αφού είχε ένα γκολ που ακυρώθηκε με τον Νούνιες, μείωσε σε 2-1 στο 50' με τον Τσάμπερλέιν. Aντί όμως να έλθει το γκολ της ισοφάρισης για τη Λίβερπουλ, προέκυψε το τελικό 3-1 για την Μπρέντφορντ στο 84' με τον Εμπεούμο.

ΛίβερπουλΜπρέντφορντPremier League