Αθλητισμός|27.02.2019 13:23
ΝΒΑ: Διασκέδασαν «ζωντανά» τον εγκλωβισμό σε ασανσέρ (vid)
Μενέλαος ΣεβαστιάδηςΘύματα του... ανελκυστήρα έπεσαν οκτώ παίκτες των Πόρλταντ Τρέιλ Μπλέιζερς, οι οποίοι μετά το τέλος της προπόνησης στην Βοστώνη όπου είχαν πάει για να αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς, κλείστηκαν στο ασανσέρ.
Η άβολη κατάσταση αντιμετωπίστηκε με χιούμορ και καλή διάθεση στα 30 λεπτά που διήρκεσε η επιχείρηση απεγκλωβισμού τους. Οπως μετέδιδαν απευθείας κυρίως ο Μέιερς Λεόναρντ αλλά και ο νεοφερμένος Ενές Καντέρ, υπήρχε όρεξη για πλάκα και όχι πανικός.
Τελικά μετά από μισή ώρα οι υπεύθυνοι ασφαλείας ανέβασαν τον θάλαμο σε μέρος όπου μπόρεσε να ανοίξει η πόρτα και να βγουν έξω οι αθλητές.
Διαβάστε ακόμη
- Ακαδημία Πλάτωνος: Ενέδρα με παγιδευμένο σακίδιο εξετάζουν οι Αρχές - Τέσσερις τραυματίες από την έκρηξη
- Στη ΓΑΔΑ η Βασιλική Τσαρούχα για τα στημένα - Συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
- «Δεν είχαμε λεφτά για κηδεία»: Συνελήφθησαν τα αδέλφια που έθαψαν τη μητέρα τους σε χωράφι - Τι είπαν
- Gorila Killer: Ο κατά συρροή δολοφόνος που εμφανιζόταν ως υποψήφιος ενοικιαστής και στραγγάλιζε τα θύματά του