Αθλητισμός|03.01.2023 16:40

Παναθηναϊκός: Στήριξη Γιαννακόπουλου σε Ράντονιτς, ελεύθερο μπάτζετ για αλλαγές - Στην ακαδημία ο Πεδουλάκης

Newsroom

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός διανύει μια δύσκολη περίοδο με αποκορύφωμα τη συντριβή απ' τον Ολυμπιακό. Το βαρύ κλίμα και ο προβληματισμός που υπάρχει στην ομάδα έφερε σύσκεψη κορυφής, όπου ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας Ντέγιαν Ράντονιτς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA ο Ράντονιτς έδωσε τις εξηγήσεις του για την κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, ενώ απ' την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ κατέληξε πως το μοντέλο τεχνικός διευθυντής - προπονητής δεν δουλεύει, ως εκ τούτου ο Αργύρης Πεδουλάκης παύει να κατέχει τον συγκεκριμένο ρόλο και αναλαμβάνει το πρότζεκτ των ακαδημιών. Στο Τριφύλλι γνωρίζουν πως ευθύνη για τα αποτελέσματα φέρουν και ορισμένοι παίκτες, γι' αυτό και αποφασίστηκαν να υπάρξουν δραστικές αλλαγές.

Όπως προέκυψε, ο Ντέγιαν Ράντονιτς συνεχίζει στο ΟΑΚΑ με άμεση αλλαγή όμως στο πλάνο, έχοντας την απόλυτη στήριξη της διοίκησης του Τριφυλλιού. Τι σημαίνει αυτό και ποιες είναι οι αποφάσεις που πάρθηκαν;

Ο Ράντονιτς έχει τη στήριξη του Παναθηναϊκού και του δίνονται τα κλειδιά για την επόμενη μέρα.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός έχει στα χέρια του ελεύθερο μπάτζετ, για να κάνει όσες αλλαγές θέλει στο ρόστερ στο υπάρχον δυναμικό, αθλητικό και μη.

Οι Πράσινοι θέλουν να αλλάξουν τη φετινή εικόνα τους, αλλά και να σχεδιάσουν από σήμερα την επόμενη σεζόν, βάζοντας τις... βάσεις από νωρίς.

Ως προς τους παίκτες και δεδομένου ότι διοίκηση και τεχνική ηγεσία κρίνουν ότι ευθύνη έχουν και ορισμένοι παίκτες, είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν αλλαγές. Ο Γιαννακόπουλος δίνει το «ελεύθερο» στον Ράντονιτς για να προχωρήσει στις απαιτούμενες αντικαταστάσεις, «τρέχοντας» παράλληλα και τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη από νωρίς.

Τέλος, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν θα είναι πλέον ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, αλλά θα παραμείνει στο Τριφύλλι με άλλο πόστο. Για την ακρίβεια, θα αναλάβει εξ' ολοκλήρου τις Ακαδημίες και το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ομάδας...

Αργύρης ΠεδουλάκηςΠαναθηναϊκόςΝτέγιαν ΡάντονιτςΔημήτρης Γιαννακόπουλος