Αθλητισμός|27.02.2019 17:17

Πρέλεβιτς: «Εξασφαλισμένο το μέλλον της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με Σαββίδη»

Θοδωρής Φελάνης

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς έδωσε  το «παρών» σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» και πιο συγκεκριμένα στο 1ο business forum της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με θέμα «basketball to business success».

Στο περιθώριο του forum ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων δήλωσε: «Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά την οικογένεια Σαββίδη για την στήριξη της. Θέλουμε να είναι δίπλα μας για όσο επιθυμούν.  Εμείς θέλουμε κι ευχόμαστε να είναι κοντά μας για πάντα. Όσο έχουμε δίπλα την οικογένεια Σαββίδη δεν φοβόμαστε τίποτα , έχουμε εξασφαλισμένο το μέλλον».

Ο Πρέλεβιτς πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια με στόχο την δημιουργία εσόδων, θέλουμε στο μέλλον ο ΠΑΟΚ να μπορεί να είναι αυτοχρηματοδοτούμενος. Αν οργανωθείς, πουλάς. Τον κόσμο πρέπει να τον πλησιάζεις για να έρθει. Πρέπει να οργανώσεις αυτό το τμήμα. Έπρεπε να το έχουμε κάνει  νωρίτερα»

Στην διάρκεια του επιχειρηματικού forum που διοργάνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ συζητήθηκαν θέματα όπως η  αθλητική χορηγία και τα οφέλη της, η άμεση διασύνδεση των επιχειρήσεων με τον χώρο του αθλητισμού, αλλά και η τεράστια σημασία της ανταποδοτικότητας σε μία χορηγική συνεργασία.

Το «παρών» ως ομιλητές στο  1ο business forum «basketball to business success» έδωσαν  οι Aναστάσιος Παπαναγιώτου (Ιδιοκτήτης, Πρόεδρος και CEO WATT+VOLT), Ελισάβετ Μανώλη (Lecturer Sports Marketing and Communication στο πανεπιστήμιο Loughborough), Πατρίκ Κομνηνός (CEO Basketball Champions League), Γιάννης Μπίκας (Sales Manager Sponsor Value), Βαγγέλης Γαλατσόπουλος(πρόεδρος ΕΣΑΚΕ), Οδυσσέας Χριστοφόρου (Επικεφαλής  Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων Ο.Π.Α.Π. Α.Ε.), Πλάτων Μαρλαφέκας (Αντιπρόεδρος, Marketing Director LOUX-MARLAFEKAS), Νίκος Κωνσταντινίδης (Ιδρυτής και CEO ΑΝΑΔΟΜΩ), Γεώργιος Συκιανάκης (Πρόεδρος και CEO Menarini Hellas).

μπάσκετΜπάνε ΠρελεβιτςΠΑΟΚ