Αθλητισμός|07.01.2023 15:27

Αποχώρησε οριστικά ο Ολυμπιακός Β απ' το παιχνίδι με την Κηφισιά για τη Super League 2

Newsroom

Ο Ολυμπιακός Β αποχώρησε απ' το παιχνίδι με την Κηφισιά με αποτέλεσμα να διακοπεί οριστικά η αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Super League 2. Συνεχίζοντας την τακτική τους με στόχο να δημιουργήσουν μια τεχνητή κρίση στο χώρο του ποδοσφαίρου και σε ένα πεδίο που είναι μη ανταγωνιστικό (καθώς οι Β ομάδες των μεγάλων δεν παίζουν για την άνοδο), οι Ερυθρόλευκοι αποχώρησαν για δεύτερη φορά με αφορμή τη διαιτησία. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο πρόσφατο ματς με την Καλλιθέα.

Η αναταραχή άρχισε στο 22' οπότε ο διαιτητής Βάτσιος απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Β Κωστή για επικίνδυνο μαρκάρισμα με τις τάπες στον αχίλλειο τένοντα στον Ταλάλ.

Οι έντονες διαμαρτυρίες των Ερυθρόλευκων προκάλεσαν την προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης και την αποχώρηση της διαιτητικής ομάδας καθώς στον αγωνιστικό χώρο του προπονητικού κέντρο του Ρέντη, εισήλθαν και οπαδοί των Πειραιωτών.

Έπειτα από 35-40 λεπτά, ο Βάτσιος και οι βοηθοί του επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο όμως το παιχνίδι δεν άρχισε ξανά καθώς ο Ολυμπιακός Β, προφανώς με εντολή της διοίκησης, αποχώρησε οριστικά απ' το γήπεδο εν μέσω χειροκροτημάτων απ' τους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο.

διαιτησίαΚηφισιάSuperleague2Ολυμπιακός