Αθλητισμός|07.01.2023 19:30

Super League: Ασταμάτητος ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε νικηφόρα απ' τη Λιβαδειά

Newsroom

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβεβαίωσε και στη Λιβαδειά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Άγιαξ της Ηπείρου πραγματοποιώντας ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε 3-1 του Λεβαδειακού και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο απ' την επικίνδυνη ζώνη παραμένοντας για τέταρτο σερί ματς αήττητος. Αντιθέτως, η ομάδα της Βοιωτίας ηττήθηκε για δεύτερη σερί αγωνιστική και παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία της Super League.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, o οποίος προερχόταν απ' τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ, ήταν ανώτερος στο α' ημίχρονο στο φινάλε του οποίου βρήκε και το γκολ που έψαχνε και που δικαιούτο βάσει απόδοσης. Στο 45' ο Καραχάλιος έκανε τη σέντρα και ο Μπάλαν με ένα απίθανο ψηλοκρεμαστό πλασέ, δίχως καν να βλέπει το τέρμα, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Στο β' ημίχρονο ο Λεβαδειακός ανέβασε την απόδοσή του προσπαθώντας να φτάσει στην ισοφάριση αλλά και πάλι ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η ομάδα που ήταν αποτελεσματική. Στο 65' ο Μορέιρα εκτέλεσε το φάουλ και ο Εραμούσπε με προβολή διαμόρφωσε το 0-2. Ήταν το έκτο γκολ του Αργεντινού αμυντικού στο πρωτάθλημα και η πέμπτη ασίστ του Μορέιρα!

Το εκρηκτικό διάστημα του ΠΑΣ Γιάννινα στο β' ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ακόμα ένα γκολ στο 68'. Ο Σορία γύρισε την μπάλα προς τον Παμλίδη, ο οποίος έπιασε ένα τρομερό σουτ στην κίνηση για το 0-3. Ο Λεβαδειακός τελείωσε το ματς με ένα καταπληκτικό γκολ του Παναγιώτου, ο οποίος στο 88' έπιασε ένα τρομερό σουτ διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης (72' Τζημόπουλος), Μπαχανάκ, Τσάπρας, Βήχος (72' Λούα Λούα), Χάμοντ, Συμελίδης (79' Μεχία), Βρακάς (72' Παναγιώτου), Νίκας (46' Τορό), Μουτίνιο, Δούμτσιος.

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Ριένστρα (64' Λιάσος), Καραχάλιος, Γκίνο Ασεβέδο (89' Νίνης), Παμλίδης, Μπάλαν (86' Σταματελόπουλος), Μορέιρα.

ΛεβαδειακόςΠΑΣ ΓιάννιναSuperLeagueειδήσεις τώρα