Αθλητισμός|09.01.2023 19:00

Super League: Πάρτι του ΟΦΗ στο Αγρίνιο με «4άρα» επί του Παναιτωλικού - Τρομερό γκολ Ντίκο με ανάποδο ψαλίδι

Newsroom

Πραγματοποιώντας την καλύτερη εφετινή του εμφάνιση ο ΟΦΗ έκανε... πάρτι στο Αγρίνιο επικρατώντας με 4-0 του Παναιτωλικού στην αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Η κρητική ομάδα μετά τις δύο ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και Βόλο, πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο, το οποίο συνδύασε και με μια επιβλητική νίκη. Παρέμεινε για τρίτο σερί ματς δίχως ήττα και ξέφυγε με επτά βαθμούς απ' τον τελευταίο Ιωνικό και με πέντε απ' την προτελευταία Λαμία. Αντιθέτως, ο Παναιτωλικός, υπό το βλέμμα του νέου ιδιοκτήτη του, Πολωνού Μάτσιεκ Καμίνσκι, δεν μπόρεσε να νικήσει για δεύτερη σερί φορά μετά την επικράτηση επί του Ατρόμητου κι έμεινε στο -7 απ' την έκτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 27' με ένα φανταστικό ανάποδο ψαλίδι του Ντίκο μετά από κεφαλιά-πάσα του Ντιουσέ.

Στο 51' ο Νέιρα είχε δοκάρι αλλά δεν άργησε και το δεύτερο γκολ για την κρητική ομάδα καθώς στο 52' ο Τοράλ είδε την κίνηση που έκανε ο Ντίκο, ο οποίος εκτέλεσε άψογα από δύσκολη θέση για το 0-2.

Στο 73' ο ΟΦΗ κλείδωσε το τρίποντο με ένα εξαιρετικό διαγώνιο πλασέ του Τοράλ, ο οποίος πέραν της ασίστ πρόσθεσε το όνομά του και στους σκόρερ της αναμέτρησης διαμορφώνοντας το 0-3 του ΟΦΗ.


Το πάρτι του ΟΦΗ σφραγίστηκε και με ένα τέταρτο γκολ. Στο 93' ο Ντζου σούταρε εκτός περιοχής, ο Ανέστης απέκρουσε και ο Τσιλιανίδης, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ πλάσαρε για το τελικό και άκρως εντυπωσιακό 0-4.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης (71' Λιάβας), Μλάντεν, Μάλης (71' Ζοάο Πέντρο), Χουχούμης, Ξενιτίδης (46' Κολοβός), Φλόρες, Ντίας, Σενγκέλια (78' Μάρτενσον), Καρέλης, Νταγκό (60' Χατζηθεοδωρίδης).

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής, Λάρσον, Μεγιάδο (76' Περέα), Ντιουσέ, Μπαλογιάννης (70' Θοράρινσον), Τοράλ (76' Γκερέρο), Νέιρα (70' Τσιλιανίδης), Ντίκο (85' Ντζου).

SuperLeagueΠαναιτωλικόςΟΦΗ