Αθλητισμός|11.01.2023 22:00

Ποιος είναι ο μασκοφόρος ποδοσφαιριστής; Αγωνίστηκε στο τουρνουά του Πικέ με μάσκα διότι δεν έχει άδεια από την ομάδα του!

Newsroom

Διαφημιστικό τρικ ή πραγματικότητα; Ο άλλοτε παίκτης της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ διοργανώνει το ερασιτεχνικό τουρνουά Kings League για το οποίο βρίσκεται σε κόντρα με την ισπανική ομοσπονδία. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά με ορισμένους διαφορετικούς κανόνες συγκριτικά με το παραδοσιακό ποδόσφαιρο καθώς, μεταξύ άλλων, η σέντρα γίνεται αλά πόλο, τα πέναλτι αλά χόκεϊ και οι ομάδες αποτελούνται από επτά παίκτες!

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral μια εικόνα και ένα βίντεο που δείχνουν έναν μασκοφόρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος συμμετέχει στο τουρνουά θέλοντας να κρύψει την ταυτότητά του. Σύμφωνα με όσα γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ πρόκειται για παίκτη που ανήκει σε ομάδα της ισπανικής La Liga, ο οποίος όμως δεν έχει εξασφαλίσει άδεια για να αγωνιστεί. Ως εκ τούτου, φόρεσε μάσκα και έπαιξε για να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά του! Μέχρι και μακρυμάνικο φόρεσε για να μην φανούν τα τατουάζ στα χέρια του...

Με το όνομα «Αίνιγμα» και φορώντας εξαρχής μια full face μάσκα, έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο...

Λίγο αργότερα έπαιξε και στον πρώτο του αγώνα με την ομάδα του δίχως όμως να γίνει γνωστή η πραγματική του ταυτότητα.

Στο Kings League  συμμετέχουν 12 ομάδες με προέδρους - θρύλους του αθλήματος, όπως είναι οι Ίκερ Κασίγιας και Σέρχιο Αγουέρο, ενώ συμμετέχουν μεταξύ άλλων και ορισμένοι σπουδαίοι παίκτες όπως οι Χαβιέρ Σαβιόλα, Καπντεβίλα, Ραούλ Ταμούδο και Τσιτσαρίτο Ερνάντες.

La LigaΙσπανίαΖεράρ Πικέειδήσεις τώρα