Αθλητισμός|11.01.2023 23:33

Η Ναόμι Οσάκα αποσύρθηκε απ' το Australian Open και ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος

Newsroom

Η Ναόμι Οσάκα, κάτοχος τεσσάρων τίτλων Grand Slam, ανακοίνωσε την Τετάρτη (11/01) ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. Είχε προηγηθεί, λίγες ημέρες πριν, η αποχώρησή της απ' το επερχόμενο Australian Open, απόφαση για την οποία είχε επικριθεί.

Η 25χρονη τενίστρια στις αρχές της εβδομάδας έκανε γνωστό ότι δεν θα συμμετάσχει στο πρώτο Major τουρνουά της σεζόν καθώς δεν είχε αγωνιστεί στο WTA Tour από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Λίγες μέρες μετά όμως ήρθε η αποκάλυψη του πραγματικού και πολύ ευχάριστου λόγου που την κρατά μακριά απ' τα κορτ. «Ανυπομονώ να επιστρέψω στο κορτ, αλλά εδώ υπάρχει μια μικρή ζωή που έρχεται το 2023», έγραψε στα social media η Οσάκα συνοδεύοντας την ανάρτηση από μια εικόνα ενός υπερηχογραφήματος.

Και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι έχω τόσα πολλά να περιμένω στο μέλλον, ένα πράγμα που ανυπομονώ είναι να παρακολουθήσει το παιδί μου έναν από τους αγώνες μου και να πει σε κάποιον "αυτή είναι η μαμά μου"». Σύμφωνα με την εκτίμησή της, θα επιστρέψει στα κορτ το 2024 καθώς έγραψε ότι «το 2023 θα είναι μια χρονιά που θα είναι γεμάτη μαθήματα για μένα. Ελπίζω να σας δω στην αρχή του επόμενου έτους».

εγκυμοσύνηAustralian OpenΝαόμι Οσάκαειδήσεις τώραΤένις