Premier League: Καταστροφικό ντεμπούτο για Ζοάο Φέλιξ με αποβολή και ήττα της Τσέλσι απ' τη Φούλαμ
NewsroomΟ Ζοάο Φέλιξ πήρε φανέλα βασικού στην Τσέλσι έχοντας μόλις μια προπόνηση στο ενεργητικό του, αλλά το ντεμπούτο του ήταν καταστροφικό καθώς αποβλήθηκε στο 58' για επικίνδυνο μαρκάρισμα. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι Μπλε ηττήθηκαν 2-1 απ' τη φορμαρισμένη Φούλαμ σε εξ αναβολής ματς για την Premier League.
O Bραζιλιάνος Γουίλιαν άνοιξε το σκορ στο 25' για τη Φούλαμ, ο Κουλιμπαλί ισοφάρισε στο 47' αλλά, 15' μετά την αποβολή του Φέλιξ, ο έτερος Βραζιλιάνος των Κότατζερς, Κάρλος Βινίσιους διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 73' που έστεψε νικήτρια τη Φούλαμ στη μάχη του Λονδίνου.
Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί που είχε απέναντι στην Τσέλσι, την οποία δεν είχε νικήσει στα προηγούμενα 21 ματς (13-8-0). Μάλιστα τα τελευταία επτά ήταν μόνο ήττες!
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο