Αθλητισμός|14.01.2023 19:00

Super League: Έχασαν ευκαιρία η Λαμία και ο Ατρόμητος που έμειναν στην ισοπαλια

Newsroom

Ισόπαλο δίχως νικητή έληξε το παιχνίδι της Λαμίας με τον Ατρόμητο στο Αθ. Διάκος για τη 18η αγωνιστική της Super League. O Aτρόμητος προηγήθηκε με ένα γκολ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης αλλά η Λαμία απάντησε με τέρμα στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου και στο φινάλε δεν χάρηκε κανείς. Η ομάδα του Περιστερίου έχασε ευκαιρία για να μπει για τα καλά στη μάχη της εξάδας (καθώς απέχει τρεις βαθμούς απ' τον Βόλο που έχει ματς λιγότερο) και ο σύλλογος της Φθιώτιδας για να απομακρυνθεί απ' την ουρά της βαθμολογίας, όπου ισοβαθμεί στην προτελευταία θέση με τον Λεβαδειακό (έχει ματς λιγότερο).

Το παιχνίδι άρχισε με γκολ του Ατρόμητου καθώς μόλις στο 8' ο Ρομπάιγ σούταρε, ο Σαράνοφ απέκρουσε αλλά ο Ροτάριου πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε για το 0-1.

Η Λαμία απάντησε στο 47' με κεφαλιά του Κορνέζου, ο οποίος ισοφάρισε (1-1) μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπεχαράνο. 

Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να έχει σκοράρει ένα δεύτερο γκολ στο 71' αλλά το σουτ του Φριντζόνσον τράνταξε τη συμβολή των δοκαριών.

Απ' το 82' η Λαμία έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκοράνοφ αλλά το 1-1 δεν άλλαξε καθώς οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους μακριά απ' την περιοχή τους.

Λαμία: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Μπεχαράνο (74' Τζανδάρης), Σλίβκα, Νούνιες (74' Ντε Βινσέντι), Ρόμανιτς, Μανούσος (61' Τσιλούλης), Βέργος (84' Βέργος).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζηϊσαΐας, Ντε Μποκ, Έντερ Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ (79' Κωτσόπουλος), Φριτζόνσον (79' Οικονομίδης), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (79' Τζαβίδας), Ροτάριου.

SuperLeagueΑτρόμητοςΛαμία ΠΑΕειδήσεις τώρα