Αθλητισμός|28.02.2019 09:16

NBA: Σπουδαία νίκη για τους Μπακς του Αντετοκούνμπο στο Σακραμέντο (vids)

Newsroom

Τα «ελάφια»... δαγκώνουν! Οι Μπακς πήραν σπουδαία νίκη στο Σακραμέντο επί των Κινγκς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που αντιμετώπισε ενοχλήσεις στο γόνατο τις προηγούμενες ημέρες, να παίζει για μόλις 24 λεπτά.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 141-140 στην παράταση. Μια νίκη που έδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως οι φετινοί Μπακς είναι πρώτα από όλα ομάδα, παρότι έχουν στις τάξεις τους έναν τεράστιο σταρ όπως είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak σήμερα έπαιξε μόλις 24 λεπτά, αλλά και πάλι τα... ελάφια έφτασαν στη νίκη απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο που δεν το έβαλε κάτω, ακόμα και όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 20 πόντους. Με τη νίκη αυτή οι Μπακς έφτασαν στο 47-14 και παραμένουν στην κορυφή όχι μόνο της Ανατολής αλλά συνολικά του ΝΒΑ.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπλέντσο που πέτυχε 26 πόντους, με τον Μπρόγκντον να ακολουθεί με 25 και τους Μίντλετον και Μίροτιτς να έχουν από 21. Ο Ελληνας άσος, παίζοντας μόλις 24 λεπτά, είχε 17 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ και έδωσε και 2 ασίστ.

T
T

Γιάννης ΑντετοκούνμποΜιλγουόκι ΜπακςNBA